Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo popis pa onda da popricamo
Jbg alija potpisao ovako
I mi suverena drzava? Samo pustiti sverc preko granica ...pa svezat Hrvatsku kao crnu rupu uz BiH i migramte i drogu i cigare pa da vidimo ima li Hr snage da osigura 100% od 550km granice
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hajvanu! Ja kao hrvat glasam i biram onoga tko meni pase, znaci, biram Komsica. Da mi odgovara politika nekog drugog kandidata, glasao bih za njega.
Hrvati ne glasaju za Komšića, a to znači da nisi Hrvat
Ja kao Bošnjak glasam za Komšića a ti kao hrvat i ne moraš.
Svako govno smrdi i daje svoje misljenje ..
Da..ok nema
Celo Nezna sta govori !!
Kad neko malo važniji u EU odluči da se BiH pridruži vi ćete samo potpisati. Tako, molim vas nemojte umišljati da ste vi ikakav faktor u EU. Isto vrijedi i za Srbiju. Da su oni tamo imalo pametni priznali bi Kosovo koje je defacto samostalna država, pridružili se NATO savezu i automatski bi ušli u EU zajedno sa BiH, Kosovom, Crnom Gorom i Makedonijom. A što se tiče Hrvatske moći u EU, tu ste samo da potpisujete naloge iz Brisela.
Čuj uvažavaju Hrvatsku u EU. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovakve vijesti djeluju kao mirišljavo gooovno za nacionaliste!
jao, majko mila dajte i ovoj bagri jedan dio Bosne, genocidna ima svoj, sad hoce i ove seronje
U ustavu BiH B, S, H i Ostali nemaju exluzivitet Nacije, to jest pravo na direktne izbore za izvrsnu I zakonodavnu vlast. Vec samo na brojcane qvote, kao ustavno-pravne grupe, poslije izbora.
Znači, Bošnjaci će možda u EU ući sa BiH samo onda kada budu građani druge vrste u odnosu na Hrvate koji iako imaju EU pasoše nemaju riješeno pitanje?!? A šta je njihovo riješenj?!? Dio BiH koji će kao i eReS biti samo njihova! E, takvu EU Bošnjaci ne trebaju nikad!
DRZAVE su NACIJE, Fasisto jedan.
KAD SE VRATE PROTJERANI SRBI U KNINSKU KRAJINU, MOZE SE PRICATI ZA HRVATSKO, SRPSKO I BOSNJACKO PITANJE U HRVATSKOJ I BOSNI.
Ni ne želimo u EU!!! Sikter!
Bezkosni insan,ope će ti Komšić biti predsjednik,kako to ne znaš, legitimni
Ima, Grlic "radmanu", probali ste, 2001, znamo kako se zavrsilo. Ae vozdra!!!
Dođi ba u Sarajevo da ti presadimo malo kose, jer kakav si mozak ti nezaustavljivo isparava.
Kad budu Bosnjaci imali legizimne predstavnike u Hrvatskoj i budu imali prava i pozicija koliko imaju Hrvati u BIH onda moze.Stoko bezobrazna nema vas 7% u BIH a imate preko 50% pozicija u federaciji a i na nivou Drzave imate najvise pozicija iako ste manjina i Roma ima vise nego vas a sve vam malo jadnici jadni