Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WW3 je počeo, sreća pa smo niko i ništa.
Saudijska arabija- najvece zlo za muslimanski svijet.
sve obrazovane face 100000 iranaca 2 fakulteta hahha
ovi Bakirovi teroristi iz Saudijske Arabije rasturaju....a narod gladuje. uskoro ce ih cifuti i ameri na prosjacki stap dotjerati
U zadnje vrijeme mnogo gresaka kod Saudijac,Turak i Irana............
toliko o tome da ce islam dalje rastiti ....
šije koriste sva sredstva ne bili kako da vladaju saudijom...glavni krivci sto rat u siriji i danas traje
Porodica Saud, inače potomci medinskih zidova, radi po planu cionista, a plan je sunitsko- šijitski rat, tj medjsobno ubijanje muslimana. Gledamo kako 'teorije zavjere' polako postaju stvarnost pred našim očima. Polako su nas obavijestili i pripremili o onome sto će se desiti tako da nam je sada to apsolutno normalno.
Ovi Arapi su se toliko osilili od silnih para da su utripali da su im Amerikanci veliki prijatelji i saveznici (a niko ih više ne mrzi od Amerikanaca)... I dopuštaju da ih zavade Irancima... Žalosno.
Hajte više, spičite se samo neka vas je što manje.
Na cijoj je strani kakir..
Arapi jebu ne vade..
Ajjjjj Iranci kako vaas ponizisee Arapi aaa , aaaj Arapi jači vas Iranci aaaa
Sad us na redu taoci, pa samoubilački napadi itd itd.
Ne znam prošle godine poginulo u stampedu na pravdi Boga 1600 hadžija i niko nije prekinuo diplomatske odnose sa Sudijskom Arabijom. Evo sad smaknula jednog šiita i odmah prekid. Suština je što je taj šiit na vlasti u Iranu !
Arabija frendovi sa Amerikom, a mrze braću muslimane Irance :D Suniti i šiiti, zašto se morate mrziti tako?
I ja se pitam, zasto šije mrze Omera, Ebu Bekr-a, Osmana, Aišu r.a...., pitam se pitam
@Dobri_B - E, razumem ja ove Balkance što se pale na Srbe, Hrvate, Slovence, Bosance, Hercegovce, Crnce i Gorce. Čak razumem i ove što se pale na Italijane i Švabe i druge turiste što nam dolaze. Al ne mogu da shvatim kad se neko pali na Meksikance, Jevreje, Šiite, Pigmejce, i ostale ljude koje teško da je u životu i sreo, a kamoli da su mu ovi nešto naudili.