Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, sad sam pogleda video... Uz dužno poštovanje, meni to lici na jedan veliki kavez
Arapi,Turci i Rusi vole samo što je šareno i kičavo
Uz duzno postovanje ovo ce zavrsiti ko trnovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preseravanje , 🤷‍♂️
stvarno cirkus
Najveća glupost ikad
Ludilo kojem, nažalost, idemo.
Neka prave sto hoce, za mene su crna rupa na zemaljskoj kugli.
Klaustrofobija!
Kuce od cokolade, prozori od marmelade..I da, grad po mjeri muskaraca, jer zenama je zabranjeno bilo kakvo uzivanje u ovozemaljskim blagodetima...
I babilonci gradise kulu do neba i znamo kako su zavrsili, braca arapi su bas skenuli sa puta, kule neboderi, jahte najbolesni oblici s*cxa sa plasticinim influericama, na drugoj strani im umiru radici od gladi drze ih ko stoku, moj dedo je doduse i stoku svoju vise pazio, podilazenje Amerikancima, ratovi izmedu sebe. Dat im islam u periodu kad im je drustvo moralno propadalo, dozvase nekako dobise pare i onda pocese opet kao prije 1444 godina.
Kolko ovi kasne, mi vec imamo Neoouum..
Totalno odsustvo kreativnosti i kulture. Rasipanje novca.
idu li nase firme barem da peru prozore
Koji je ovaj Salman bolid. Prvo ubije Kašogija razgradi ga u kiselini sad pravi morbidni grad.
@Amigos55 ukljuci malo logiku mani se spininfo. Da tako reseta kiselinom imao bi killova kao ameri i zidovi po bliskom istoku koliko ima svojih hejtera.
dodijalo mu razgradjivati, sad bi gradio, valjda ce mu tu biti svi dostupni u 10 sekundi, da ih ne treba ganjati po ambasadama, ode ugled hehe
Bog stvorio prirodu koja se sama obnavlja i zivi bez ljudske pomoci. Stvorio klimu, godisnja doba, dao kisu i vjetrove. Onda dosao covjek i to savrsenstvo sukcesivno poceo unistavati. I onda taj isti covjek kaze, sad cu ja napraviti nesto bolje za zivot?!
pa cekaj malo, jesi li ti napravio kucu? pa zasto kad ti je bog pecinu napravi, mozemo i tako onda gledati
lici malo na brazilske favele samo bolje upakovano da raja misli da je luksuz, ovo bi tek bio kraj civilizacije, tu uvaliti obicne ljude siroztinju nek se drze tog kaveza a "mi" giganti cemo slobodno se kretati svijetom bez sirotinje koja samo smeta ha?
pa lakse ih kontrolisati, jos ga prikacis na neko crijevo, i na pokretnu traku od jutra do mraka, ili ga stavis u onaj rezervoar providni, prikljucis na sonde, napunis sve plodnom vodicom, i vegetiraj
Da, idealni uslovi da se roknes, depresija like this.
Teško sranje
Ovo isto neka distopija, al sve za 'dobrobit' gradjana, naroda. Sve ideje tako neke 'za nas', od poglavara i milijardera raznih, odsvakud, globalno. U zadnje vrijeme cini se sve vise. A hocel kralj il familija ziviti tu, i kad bi tako nesto bilo sad, teoretski. No way. Tako i ostali, a vamo ti isti pokupovase plodnu zemlju i svjezu vodu i imanja po sjeveru tamo, il negdje gdje valja. Al sta ces, tako je.