Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Srebrenica je bila u rukama UN-a pa se desio genocid.
Doći će i Vama kraj . Nema većeg zla za muslimane u svijetu od kraljevske porodice SA
Ali vi svaki dan gledate ubistva u Siriji, MAMU VAM JEBEM ARAPSKU!!! Sve gledaju i usutili se k'o p***e, imate oruzija kao sve zemlje na Bliskom Istoku! "Muslimanska braca", poserem vam se na bratstvo, sve vam neko drugi kriv! Ps. Necu spomenuti Somaliju, koju ste primili u vasu "arapsku ligu"(arapsko sranje), djeca u Somaliji umiru od gladi, a vi izgleda zaboravili gdije je Somalija i u kakvom je stanju. TREBA VAS, SEIKE, SVE POBIT!!!
Jesu li se to ARAPI probudili?
ovo me jako iznenadilo, do juce sam citao kako Saudija podrzava Asada a sad ovo..svaka cast!
ispravna odluka
Jako je tesko reci ko je gori, UN ili Saudija. UN je nekako vazda odrzavao zrtvu u zivotu da bi zrtva mogla biti "zdrava" smaknuta... a Saudija, tezak oblik licemijerstva zasnovan na poziciji nafte i prijateljstva sa Amerikom i Izraelom. Sve dok nebudu imali jasne i kategoricne stavove, UN a i Saudiju treba izbijegavati u sirokom luku.
Ko da je UN sposoban da promijeni nesto.
Pozdravljam! UN institucije su samo produžena ruka za realizaciju planova na globalnoj sceni, njihovih finansijera, ljudska prava i slobode su samo paravan hegemonstičkih nastojanja..
@Gaetano Odosmo s teme članka, ali suština donekle stoji..
Jedna od 10 Top "najdemokratskijih " zemalja u svijetu drzi moralne lekcije ostatku svijeta!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moji Saudi nikad' od vas ljudi neće biti....