Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo puste sreće da obustave komunikaciju sa Bosnom o Hercegovinom
SAD su vjecni borac za ljudska prava no dva glavna saveznika u tom delu svijeta su im Saudijska Arabija i Izrael, dve zemlje sa najupitnijim postovanjem ljudskih prava. Da nije tuzno bilo bi smijesno.
jel se kod vas govori ekavica ili ijekavica?
smeje ti se SheRainy
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
KLOSARI I JEDNI I DRUGI.....
....ne sviđa mi se kada se dvije prijateljske zemlje bih, svađaju......trebao bi im bošnjaćki dio parlamenta fbih poslati molbu da se smire i da dođu ovamo sa one vrućine pa će ih ifriz popustit....
Kad vidim ove , cjeli dan mi muka.
Spor izbio oko pitanja... "čiji je veći" - koga boli q ko je inicirao razgovor ? Veća je faca onaj ko ko je inicirao razgovor - što bi narod rekao "pametniji popušta"
Kad će rat?
Sve su ovo krivi Cionisti i Amerika.Neće musliman na muslimana, neda vjera tog harama.
Halo ba kriza oko čega,nepišete da su saudi optužili Katar da pomažu ISIL koja ironija, zašto nepišete da saudi bombarduju Jemen već dvije godine
saudija=teroristicka drzava
Puno ih Sarajevo.
Ovim Saudima treba oteti sve što imaju, naftu i pare i vratiti ih u pustinjsko siromaštvo Tad su najbolji
Hebo Srbina koji ne otima i ne laže
Srbi su borci za pravdu i na strani slabijeg
PRIKAŽI ODGOVORE (4)