Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudijska Arabija na putu da obori "rekord" smrtnih kazni.. BiH na putu da obori "rekord" po broju idiota koji su na slobodi a trebali bi biti u zatvoru....
ahahaha koji kralj!
saudijci bi yebali ove naše sa Audijce za mjesec, nepun.
...ubistva, silovanja, pljacke i trgovina drogama = smrtna kazna...hmm mozda im i nije tako los zakon kad uzmemo u obzir da je kod nas ubistvo 7 godina (vani si za 5),silovanje godina a pljacka i trgovina drogama par sati provedenih na kafi kod "istraznih organa"...mislim da bi saudijci ove nase "kabadahije" pretvorili u curice za mjesec dana!!!
A s kojim ti informacijama raspolazes strucnjak pa tvrdis da nema ucinka...ako je za ova 4 teska krivicna djela smaknuto preko stotinu u drzavi gdje je preko 30 miliona stanovnika,zapitaj se koliko bi tih kr. djela bilo da nema smrtne kazne,cisto onako matematicki...
Razmisljaj pajdo ti ako imas cime...budala je uvijek bilo i uvijek ce ih biti tako da tvoja prica o nekakvoj nuli nema veze sa vezom...isto k'o da kazes da se poveca kazna za nevezanje pojasa u autu svi bi bili svezani...bi al u qurcu!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
marijuana nauci nesto o serijatu pa komentarisi,to ti je inace vrhovni zakon,zakon svih zakona,i sta se odmah uhvatio silovanja.Po serijatu za silovanje smrtna kazna i nema nikakve druge kazne.Dakle citajjjj
U slucaju ratu sa Iranom bili bi pregazeni za 10 dana skupa sa Bahreinom,Katarom i UAE
Pa ovi nasi ne mogu oboriti rekord na vrijem jer nas polako ubijaju, sto izgladnjivanjem I smrzavanjem pa do dovođenja do tacke da se I sam ubijes od prezaduzenosti i manjka prosperiteta I bolje buducnosti!
mislim da je fer ako s namjerom uzmes neciji zivot da cika zaduzen za takve stvari uzme i tvoj. nije humano al jbg, ubio si.
serijat,najbolji i najpravedniji zakon na zemlji
ima jos alija jarane
Saudija kontrolise svjetsku populaciju nasilnim putem... Kod nas to ide civilizovanije - unisti privredu i svaku sansu i volju mladima da osnuju familiju.
Ja bi srpsku zvao bosnom da te nije alijaaaa
Rekord je rekord' pustiti šta hejteri govore....
Čudi,me što vehabije ne pređu na giljotinu,dosta je praktičnija ,nee
Tako je Saudija. Sve glave kriminalne na stapove. Mada su i vasi vladari ogromni debili ali hajd....
Da li lešinu poslije cukama podijele ...?? ?
Zahvaljujuci nasem prvom predsjedniku, rahmetli Aliji Izetbegovicu, sada u Bosni ima muslimana koji ce opravdavati saudijsko "pravosudje" i javno odrubljivanje glava prestupnicima. Nisu saudijske pare uzalud stizale u Bosnu. Ipak je sav trud urodio plodom.
Zadnjih stotinjak godina jeste. Bar u praksi. Eto ti tvrdis da vam je uvijek bio u srcu. Mozda jeste, mozda nije. Ko sam ja da o tome sudim :-)
Odmah sam ja vidio da si ti divan mladic. Dragi moj serijatski entuzijasto, sretno!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jeste li gledali smaknuce u Kini. To je masakr, masovna likvidacija. Presuda se izvrsava nad cca 100 ljudi odmah. Svaki osudjenik ima svog dzelata. Jedan metak u potiljak, drugim ga zakuca i to je to.
ja dobre sablje :)
jok vala....nego nako d aje na zid okačim da mogu ženi prijetiti :)
Zeni prijetit haha =P Pazi da ona tebi sabljom glavu ne fijuuuuu haha =D