Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko pratim na twitteru, Australija je odbila dati joj azil. Svaka joj cast na hrabrosti, nadam se da ce uspjeti. Primitivcima u BiH koji svrsavaju na zastavu Saudije zelim da se malo zamisle i shvate kakvo je to drustvo ustvari.
@poluzenapoluvatra Ja mislim da su se cule par detonacija ispred Fahdove Valjda procitas dole da se odrekla pislama
@AhmetKosaca svrsi mami, mozgu pocijepani 😂😂😂
A sto bi da se vrati i da na +50 bude opet nindja. Sve zarad neki tamo mudonja koji nemaju nista pametniije nego da se izivljavaju na tudjim zivotima.
Naravno da je pod zaštitom jer je javno izjavila da je ateista ,u takvom slučaju u Islamu za napuštanje vjere slijedi smrtna kazna.Ne znam što je lagala da se boji porodice a tek pod zaštitom otkriva da se boji kazne koja slijedi po šerijatu.
Bravo curo! Svaka cast za hrabrost! Nikada robom!
Mislim da ona neće još dugo, taman da se i dokopa Australije ili bilo koje druge zemlje. Ganjaće je saudijska vlast da je neki agent kad-tad u mračnom prolazu nožem preko grla kazni zbog nanošenja ljage na državu, ili barem njena braća da platr ubicu kako bi sprali sramotu sa familije i vratili ukaljanu čast.
18,7% dzamijasi bi poslali eskadrile leteci cilima koji bi u ime Allahove Saudijske Arabije bombardovali Aerodroma zbog islamski pravila ucenja
Da je ona Saudijka, nosila bi hijab, ali posto vidim da to nema ona je vj. neka amerikanka nevjernica koja bjezi od porodice pod utiskom amerikanizma
Procitaj tekst, odrekla se Islama i ne zeli da se VRATI u Saudijsku Arabiju, njen brat je vec tukao zbog njenih uverenja i zbog toga je i pobegla od porodice.
Toliko o islamskoj toleranciji
18,7% na aparatima 😆
Lik sa pete slike neodoljivo podsjeća na našeg čovjeka
Koji od njih nekoliko ?
9.januar, dobrodosli Bosnjaci u RS
@RSrbija Hvala.Ja često dođem na selo! Bujrum i ti u čaršiju!