Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooooj sta im rade Ameri. Sjede tamo negdje u Nevadi i sve prate sta rusi rade.
Rusi nemaju tu tehnologiju.
Rusi su usli u blato rata iz kojeg nema izlaza...isto kao Sad e u Vijetnamu
EU je u blatu.Kilo kavada nam doslo na 4 KM.Sta cemo ako hljeb udupla?
Nista sad ce ukrajinici potopiti i brodove i most..
A sto su to teglenice molicu lijepo?
Mornarička bespilotna letjelica. Pa jel samo ja ne kontam kakva je to letjelica. Prije je valjda kakva plovilica ili tako nešto.
Ko se o mlijeko opeče, i u jogurt puše!
Koliko dugo će ćamiti i čekati tako 😂😂😂😂❗️?
čuj Tuzla
rusi kao da nisu kontali da ce svi bit na ukrainskoj strani
Sjooo kad im udare karpet bombardovanje pa ce biti strah od rusa Cuj strah od ukrajinaca?! De malo ba, korigujte te naslove. Ko da ucenik osnovne skole pise
Bogami sam ko Nostradamus rekao sam da će stanovnici Moskve bježati u skloništa i da će se Rusija braniti i pogodio sam. Ljudi ja sam vidovit ko Tarabići.