Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dajte im uniforme u Grasu izgledaju neozbiljno totalno
Gras podhitno ugasiti i zaposliti nove i mlade ljude. Letargija, jad i očaj, ne postoji ta uprava koja može spriječiti napredak firme ako to sami uposlenici žele, počevši od remize, vozila, kučica, a i samog izgleda radnika. Pogledajte remizu, smetljište, otpad, ruglo grada, pogledajte im vozače, pogledajte im prodajna mjesta, pogledajte im bilo šta. Kakva uprava i direktori, sve je ovo ogledalo prvog radnika na liniji. Pih
Vala paša, svaka ti je na mjestu
cool. malo da se opuste. bice fino druzenje i zakuska.
Jel ovo Zike skroz desno. :) gdje si Zije kućo stara
gdje će zito za poljsku
Vec smo 23 godine u 21 stoljecu, a tek sad treba da dobijemo tramvaj iz ovog stoljeca. Ne bi novi tramvaji i trolejbusi ni sada dosli da su se Zahiragic i njegovo drustvo pitali. Molim samo ministra danrijesi i petlju u Halilovicima, kao i ostala uska grla u gradu
gdje ti je petlja u Halilovicima? koji je tu problem? na sta mislis?
Zasto nema niti jedne zene, gender diskriminacija
povedite i reve da se obuče lijepom ponašanju......
joj prezimena
Bolje da su mehanicare poslali...
Izmjestiti remizu u hrasnicu pa napraviti park, biblioteku, obdanište. Sad je baš ruglo.
jes.pa da nikne 8 zgrada bez skole ili parka. nargila barova. ljepse je ovako. vidis da smo nekad bili radnicka klasa. muzej na otvorenom.
jbt kakva je ovo vijest sto firma salje radnike na usavrsavanje. kaze podatak koliko smo propali kao drustvo, svugdje u svijetu se ovakve stvari podrazumjevaju i desavaju se svaki mjesec dana.
nece voziti F 16 da im treba obuka
Molim poljake da zalijepe reklame parizera, neće nam se vozači snaći.
Sretan put i uspjeh na obuci🍀
zamisli ti koja je to mudrost. moraju u poljsku na obuku jbt ko da svemirski brod voze 🤣🤣🤣
Na slici "Sedmorica mladih". Sedmi slik'o