Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam ovo kako očekuje od Evropske komisije da postavi gornje granice cijene električne energije i sve me vise prolazi zelja da se ikad priključimo EU. Jbt. kako ćemo mi ikad nositi se sa EU cijenama električne energije i svega ostalog sto dolazi sa EU? Hrvati dolaze ovdje kupovati hranu, a gdje ćemo mi ici ?
U Živinice.
Ne brini se, BiH neće u EU ni za 200 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ispadosmo jedino mi pametni u Europi, citav zivot treniramo za glad i krizu, spremni smo. Glupi finci i svabe se razmazili punim frizderom, bit ce sad kuku majko
u subotici porasla prodaja smederevca za 250%,dolaze austrijanci masovno,kod njih to nema u prodaji 30 godina,ja im kažem da idu u bosnu po drva
Izgleda tebe tek sada popustile bobice sa feštanja. Evropa ako ne i svijet ima evo većpola godine posluju u ratnoj ekonomiji....a tebi tek sad došlo u glavu 🫣
Lažnim moralistima smeta što su ovu mladu ženu vidili kako se zabavlja, a tim istim nije problem što se ide u rat, ubija drugo ljudsko biće zarad neki etnija, nacija ili boje kože. Ova paradigma se napokon mora promjeniti, te da šta je moralno a šta ne, ne odlčuju mentalni sklopovi iz srednjeg vijeka.
Pa nego da živimo u ratnoj ekonomiji. Šta ona mislio da se rat vodi samo vatrenim oružjem, ovo je svjetski rat naturen od znase koga.
Zbog naše nesposobnosti treba svi macolom da se udarimo.Imamo dijelova zemlje gdje sunce sija 360dana u godini i predjela gdje vjetrovi ne prestaju da pušu.Pa ako to nismo u stanju da iskoristimo mi smo najnesposobniji narod na svijetu.
Dal će kurawa skontat da je EU uvela sankcije samoj sebi po nalogu USA bez prava samostalnog odlučivanja i bilo kakve kritike!?
Ne znaš ti gdje ti je glava! Planirano daju funkcije idiotima kako bi mogli maksimalno manipulisat, kao i kod nas što je slučaj sa dilfom i sličnima!
party za sve!
Od evropske komisije ne očekuj ništa Uhljebi koji imaju Plate od 8-15 hiljada eura Rade isto kao naši parlamentarci
Al ti zivis bratee
Kratkorocno Rusija dobija ali kada se Evropa okrene na 200 LNG terminala koje gradi za Rusiju je kraj monopola. Sada ce se razvijati Sjeverna Afrika I Bliski Istok sa svojim plinom .
Mi smo šupljatori...treba balkan vratit u pećine
Nije ruzna kao nase političarke
Da im je Majkička da im zaledi cijene na 30 dana.
Djevojko draga, tebi sve najbolje... A onim marmoriziranim anglo-saksonskim guzicama, zelim promrzline ove zime!
young global leader(ka)
Nažalost, jer ljudi su pali na ovom testu....