Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhaahahaha kralj 🙈😂😂😂👍
....SORRY Cumur iz BiH je REZERVISAN...StanTe u red....🤬🖕
rudnici tek sada maj rješavaju , ako uplate sada doćiće na red negdje u martu!😂
Zasto visoki casni moralni iranski general uopste ima imovinu na mrskom nemoralnom Zapadu? 😂👀
@englezrumenige, pa ti si bilde i to teski bez imalo trunka logike i mozga. ti poredis sssr 45'e sa zapadnom evropom danas? znaci odma posle zavrsetka drugog svjetskog rata gdje je taj sssr izgubio 60 miliona ljudi, i da im je zima problem sa ovim metroseksualnim pe derima sa zapada? :D jaaaao koliko ima glupih idiota na ovom portalu a ti si u top 3 non stop.
Iran me neodoljivo podsjeca na BiH...Vlastodrsci milioneri,sprdaju se...Narod gladan,bolestan i izmucen...al pljesce ovim prvonavedenim
Dok se on busa veličinom svoje imovine, prosječni Iranci sve teže i teže žive.
Nakon zime, bila ona teska i hladna, u Europi ce zapuhati topli vjetar, rastjerat ce snijeg i hladnocu. Proljece ce doci. A taj vjetar kad zapuse, obratite paznju, mozda je vjetar promjene, a to proljece ovaj put mozda nece biti samo arapsko.
Pa svi ovi kradu od svog naroda na istoku i sakrivaju u nekretninama na zapadu ili fiktivnim firmama
Pola ih ima imovinu na tom mrskom Zapadu i tu šalju djecu :)
IPAK, ko se zadnji smije najslađe se smije ! 😉
A sta njih boli briga za zimu u Europi?
da hoce nekom nasem kurtonji zapljenit vani da vidimo kolko su nakrali ko ovaj usljivi lopov iranski
bit ce lahka i topla zima akobogda odakle islamskom generalu imovina po stranim bankama?
Vidi dzeneralaaa, pa sta ce ti imovina u sviiici?
Izvozne informacije iz israjela
Toliko se nakrao
Hahahaha Kako su se qurcobecali oni iz EU.Primicemo vas ako budete stajali na trepavicama i hodali po vodi…Nek im se vala malo gyzica smrzne ove zime