Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti sto pises pisamkuranopet molim Allaha da te ponizi i da ti da bolest koja se neljeci sram te bilo idijote svetu knjigu da pisas molim Allaha da nemozes da pisas
sve ove vjere treba ukinut, molite se u kuci allahu ili bilo kojem drugom imaginarnom biću ha ja
Stat ces ti pred Allaha pa ces sjetit ovog komentara i svega sto si radio ovdje al kasno ce tada bit. i kad se tog Dana primakne džehennem; tada će se čovjek sjetiti – a na što mu je sjećanje?! – # i reći: “Kamo sreće da sam se za ovaj život pripremio!” # (sura Fedzr)
Nemoze covjek da vjeruje da su ove psihopate toliko zeljene krvi. Cemu tolika potreba za ubijanjem . Treba pohapsit sve one koji po tim zemljama ispiru mozak koji propagiraju nasilje jer nisu ovi tek tako nastali morao je neko ovim psihopatama ispirati mozak od samog rođenja i uciti ih da je ubijanje drugih pravilan put.Tunis zatavra te medrese i dzamije gdje se oni okupljaju i lica koja to propagiraju to bi trebale i ostale zemlje bliskog istoka .
nije dzabe prva rijec objave vjere Islama bila " Uči !" , nije ni vjeruj, ni Bog je jedan ni bilo sta drugo nego uci..ovo je djelo nazadnih, glupih,zaludjenih debila ispranih mozgova..
pa covjece ti kad si glup ,nista ne citas, ne rezonujes, ti mozes bit naveden da vjerujes u sta god hoces ovisno o tome sta ti odgovara i sposonosti manipulanata..zato ti i kaze uci..vjera ucenog je mnogo cvrsca..nema nista lose u tome sto ti kaze Uci, priznaces to je tako nepristrasno..
E moj naivko , pa takov tumačenje koje ti govoriš je modernih muslimana koji su se pokjafirili , jer to "Uči" znači doslvno uči napamet Kuran , i zbog toga i postoje hafizi. Nema to vezesa naukom i učenjem nauke, već sa biflanjem napamet božjih reči.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pravi vjernici,nema sta,dodju i raznesu ljude koji su dosli da klanjaju. Sta je u mozgovima tih ljudi,nema teorije da cu ikada shvatiti.
A ima li kakav civiliziran nacin da im se suprostave,nego da sebe i druge raznose bombama i pada li im na pamet da su to samo vojnici,da ideologiju,i politiku ovakvu ili onakvu, ne osmisljavaju oni,nego vlasti. I o kojoj braci pricas?DA mi brat bude bratati nenadretalac sa 2 razreda osnovne skole ,cijja ideologija i razmisljanje nema veze sa zdravim razumom,ni sa civilizacijskim tekovinama.
denis99 Teško je to shvatit buraz,arapski svijet je u globalu stoka sitnog zuba,Balkanski mentalitet je za njih pichkin dim,to je sve ludo 100 gradi. To su neke vehabije,selefije,neki turbo vjernici,qrci palci,šiti,suniti,alkaida, idil...ma to je budi Bog snama. Država Bosna i Hercegovina treba uvesti STROGI vizni režim za te ludake a svakog nelegalno pridošlog nabiti nogom u dupe i poslati od kuda je došao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po americkom receptu. Nedavno Turska, sad ce i Saudijska Arabija isto uraditi - Teroristicki napad - idealan povod za rat protiv bilo koje zemlje