Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate pozdrav od Palestine. 🇰🇼🇯🇴🇰🇼🇯🇴🇯🇴🇯🇴🇯🇴🇯🇴
Zašto novinari ne prate o čemu izvještavaju ostali. Izgleda da se ipak dogovorilo oko pšenice. Ukrajina i Rusija su najveći svjetski proizvođači pšenice. Čak i da se dopusti izvoz Ukrajinske pšenice opet će faliti ogromne količine pšenice. Oko toga se dogovaralo jer će uskoro da se pšenica žanje. Najvjerovatnije će se dozvoliti i jednima i drugima izvoz pšenice
Ukrajinci su naivno pomislili da su nekome bitni. Nalozili su ih da su oni neki zid koji brani Europu i Zapad, a oni na to nasjeli. Zbog toga su se uzdigli, razmahali, pomislili da mogu nesto zshtjevati i da im netko nesto duguje. Medjutim, otrjeznjenje je bilo bolno, a realno svaki dan im kroz razne izjave, postupke ili deklaracije stizu novi samari.
ovaj PM Modi iz indije bi trebao da odgovara za ratne zlocine
Moji Ukrainci,bice to bolno otrijeznjenje,nista vas vise ne vole Rusi od ovih nazovi saveznika.Gospodinova porodica u Izraelu s debelim racunom a vase porodice na linijama…mudro!
Nego šta au trebali, da puste Ruse da im vladaju državom, da svak ko se ne slaže sa bilo kojim mišljenjem vlasti, predsjednika da bude zatvoren doživotno?
Popusice ga Ukrainci na kraju. Zapad ce sklopiti ugovor s Rusijom a Ukrajina ce dobiti kredit od Zapada.
Jadnici, ništa nisu naučili šta su Englezi Srbima napravili nakon što su ih koristili 100 godina. Službeni moto britanske vanjske politike je: Mi nemamo ni prijatelje ni neprijatelje, samo interese!