Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci demokratija je da pod prisilom moras kupiti nesto moje iako je 100% skuplje a USPUT POZDRAVLJAM KLIXOVOG ADMINA I DA GA PITAM ZBOG CEGA ME BANUJES IAKO NE VREDJAM NIKOGA ILI BI TO TREBAO RADITI DA BI ME TI PRESTAO BANOVATI
@POKONDIRENATIKVA1 Jbga ne smjes kritizirat zapdne "demokrate"
Amerikancima se diže kosa na glavi na samu pomisao o bilo kakvoj saradnji između Nemačke i Rusije. Situacija je još dramatičnija ukoliko se radi o saradnji u oblasti energetike. Koliko možemo da vidimo, ipak: prošla su vremena kada je Amerika bila jedini faktor i jedina supersila. Evropa, Rusija i Kina imaju svoje računice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci na zemaljskoj kugli nesmje niko nista raditi ako to nije u interesu Amerike. Dobra ta americka demokracija i sloboda trzista.
Berlin ga gradi a Smatra ga nezakonitim 🤔🤔🤔 USA ga smatra mozda nezakonitim a ne BERLIN....
A zdrava ekonomija? A tržišna ekonomija? Sve ono sto nam prodajete m..... pod bubrege ? Mislio sam da je demokratija drugačija a ono kulturno upakirani komunizam
Demonkratija... :-D
Pobijedis ih u ratu... spasiš ih da ih Rusi ne pregaze... daš im milione da se oporave i čuvaš ih 75 godina (trošiš milijarde svoje na njihovu odbaranu, a oni ništa) i onda postanu najbogatija zemlja u Europi... i na kraju oni ponovo sa rusima Potpis: Ja Amerikanac :D
hahahaaa. free market po US shvatanjima
Uvijek neko pokušava skloniti konkurenciju bio Amer ili Rus , s'tim da je Amer jači, napredniji i pametniji šta nije jasno?
@lale gator I ti si jasan :-)
Srbija nema šta da brine, Vučić je potpisao taj zakon pred Trumpom, ali je sjedio u zavidnoj pozi pa mu Putin poručio da sjedi pred Trumpom kao prodavačica ljubavi.
@gooUser1610880912 Mani se Srbije i Vučića. Nego reci Ti nama jesi li bio na derneku u Bužimu?
Podržavam. To su izdajice Evrope.
To je ta zdrava konkurencija i globalizacija za koju se SAD zalazu
Sjeverni tok 2 izbacuje Ukrajinu i još neke zemlje iz isporuke plina Europi. Time se za par dolara jeftinije Rusima daju odješene ruke za pritisak na svoje komšije.
Evropa treba hegemona i, ako je već tako, onda mi je USA hiljadu puta draža od Rusa i Kineza.
Oni imaju zakon kojim ce sankcionisati konkurenciju!!! Znaci, ciste siledzije!!!
@Walterova sjena, štite Ukrajinu.
Po ovome ispada da za sve treba pitati amere. Koji su oni k..c u europi. Dosta njihove vladavine. Dopustamo da nam oni vladaju. Najmladja nacija na planeti. Odnosno sve su to doseljenici iz Europe.
@jajce oni su spasili evrope od nacističke i sovjetske čizme. Oni su NATO. Njemačka je i dalje pod njihovom okupacijom. Eto šta su oni. I oni su ponosni na to sto su porijeklom iz evrope.
@jajce Bez Amera ne bi ti sad imao ni Internet, ni Smartphone, možda čak ne bi imao ni struje, nego bi čekao u redu da na kiosku kupiš najnoviji bilten Komunističke Partie SSSRa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Škrti Nijemci pokušavaju da prevare Amerikance da bi uštedili koju marku. Bolje im je da se ne igraju sa vatrom, koštaće ih mnogo više