Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tolikoj tajnosti da samo Ukrajina,Amerika i klix znaju za to
Nemojte nikom pricat
HARM projektili su koristeni prilikom NATO agresije na SRJ,u glavnom su neutralisani radarskim mamcima koji su ih privlacili na sebe
Pronadji redbull na slici?
Zar Rusi nisu već završili specijalnu operaciju!? Nešto su razvukli! Imaju neplanske probleme! 😂😂😂😂😂
tajno novo oruzje iz 1983 ( tacno 1985 ), koje se regularno koristi vec dugo vremena.
I tajnosti ali se od Klixa ne mogu sakriti…
Prc prc, kme kme
da li ovi novinarcici nekad procitaju komentare i postide se bar malo i zapitaju boze jesmo li toliko glupi i neskolovani ,da li ikad i jedan ujutro stane pred ogledalo pogleda se i zapita boze koliko mi se ljudi smije na moje tekstove samo eto sreca pa niko nema pojma ko sam
Amerikanci im posalju malo oruzja starog 40 godina i to odmah napravi prevagu...
Ha . u tajnosti?
Eh i opet nije tajna, dajte ba vidi se da brže novinari dođu i narod do informacija, prije nego vlada sa druge strane bude obaviještena o tome.
Sedmicama Rusi masovno bijeze iz Krima. Tako dobro ide Rusima. A Dodik ide u Rusiju da se uvlaci u guzu. Kad Putin nemoze zastititi separatiste u komsiluku kako ce zastititi one u Bosni?
Koliko je tajno vi uspjeli saznati uf
Toliko o S400. Sad ih ne smiju ni ukljuciti.