Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedna plaNdemija. Mrsh!
Zaimov sin i zet fasovali boginje.
U Crnoj Gori je bio prijedlog da se objavi javna lista osoba koje su upucene u kucni kovid pritvor. Evo prilike za novi prijedlog i novu listu.
Zdravi ljudi su bivali u kucnom pritvoru. Sta je sa izolacijom onih medju kojim nastaje bolest? Ako postoji mogucnost, kako strucnjaci kazu, da oni i mimo seksualnog odnosa zaraze ljude, onda su epidemioloske mjere da se oni koji se izjasnjavaju kao homoseksualci stave pod nadzor dok epidemija ne prodje.
Kazete da je epidemija koncentrisana medju muskarcima koji imaju homoseksualni odnos. Potom kazete da se bolest moze prenijeti kontaktom sa zarazenim a zarazeni su homici. Imamo li pravo znati klaster i da ih izbjegavamo u okviru epidemioloskih mjera?
Oho sad cemo malo o gay bolestima. Nema vise o ukrajini
zna se gdje najveca lgbt zajednica
Putevi zaraze, testiranja vakcina, uvodjenja mjera, ne pripadaju nauci i neovisnoj misli eksperata. Zaraze, poplave, nebitno sta je, bitno je objasnjenje mocnika koje ekdoresno postaje naukom i zakonom.
Ovo je bilo ocekivano nakon prve vijesti o majmunskim boginjama kad se na TVu pojavila... pelceri, ajmo u red da primite 😉
Ovo ceka svaku drzavu koja odobri javni razvrat,sirenje bolesti je neizbjezno.
Nije lako naucnicima. Moraju vezat konja gdje im aga kaze!
Znači u americi najviše natranih.... Nije ni čudo
Hodi banane, hodi, hodi!