Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj Rusija daje vojnu pomoc Rusiji. A novinara i gov...
Mi smo se debelo zayebali kad se okrenusmo Holivudu koka koli i mcDonald nekulturi sad smo samo dio globalnih robova Rusija i Iran su to odbili i zato im ne valjaju
Ko o čemu hurva o poštenju
Prokleti kaoboji su u zadnje 30 godina direktno uništili Afganista, Irak, libije, Sirije, Jemen, Panama, Haijiti ....a inderektno planirali rušenje vlasti u više id 20 zemalja.....i ucestvovali i stvorili ambijent u kome je ubijeno vise od 5000000 civila.
Pa SAD jedva to ceka, jer ce sad mnogo skuplje i vise prodavati oruzje Saudijskoj arabiji i ostalima u Perzjiskom zaljevu.
Amerikanci su se odjednom zaletili na Rusiju, Kinu i Iran. Na njihovom mjestu podsjetio bih se Vijetnama, Koreje i Afganistana.
Činjenica je da je upravo Zapad ove dvije zemlje gurnuo jedne prema drugoj. Sada se naravno žale i negoduju slično kao sa ruskim gasom i naftom. Šta će biti ako Rusija u jednom momentu potencijalno odluči da obezbjedi nuklearke Iranu, ali bar uz vid kontrole kako to rade ameri u Pakistanu. Šta onda?
smece fasisticko,kasapini i ubice ruku pod ruku
Sve ste postigli sto niste trebali, Rusi i Kinezi nikad bolji, Arapi i Rusi nikad bolji, Arapi i Kinezi nikad bolji, Kinezi i Indijci sve ide ka boljem, jos ako Rusi budu pametni do kraja pa dogovore mir izmedju Irana i Arapa, mozete se lagano ali sigurno poceti pakovati
Licemjeri možete samo da ga dojkite
Jel i Bookir u tom paketu?
Znam samo da su u Albaniji godinama stacionirani Iranci neprijatelji iranskog režima koji se valjda spremaju da budu pješadija u budućem ratu s Iranom. Ima na yt.
Ako SDA nije htjela osuditi Iran odnosno podržava Iran,a Iran podržava Rusiju dali mi sada podržajemo Ruse odnosno isto mislimo ko Srbi
Na žalost, da.
Dva velikana našeg vremena. Gosn, Imam Ali Hamnei i Vladimir Vladimirovič Putin.
mozda tvog jadnog vremena. cudi me da nisi preselio kod njih?
Kakvi odnosi. To su diktatorki režimi koji ugnjetavaju i gaze prije svega svoj narod.
To se zove ratno profitiranje ali pazi oni imaju Iranu nešto rec ko da je oružje koje šalju Ukraini besplatno isto tako šta ste ocekivali od režima koji ste sami podupirali
Znaci sljedeci na redu je Iran, prije nego se koncentrisu na S. Koreju.