Komentari (467)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mediha Medy Nadogradnja Noktiju Salkičević (Pravi Profil)
Bosanka ili Bosnjakinja
(Bosanska Lavica)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zanimljivo shvatanje dzihada u gospodje, pobjegnes iz svoje zemlje zbog rata i onda saljes pare tamo nekom da ubija nevine....
good point
A najveci problem je sto ce se u buduce kroz prizmu ove zene i njoj slicnih gledati svaki Bosanac u SAD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nicija Nije do zore gorijela pa nece ni Americka
zeno draga sto ti je ovo trebalo stvarno nerazumijem
Ovo advokat može bez problema odbraniti samo neka nakupuje starih novina prije godinu i kusur dana kada je Amerika proglasila Asada za najvećeg zločinca i krvnika na planeti, a opoziciju kao borce za demokratiju. To što su im se 'demokrati' oteli nije ova žena kriva. Ona je samo htjela pomoći pravednu borbu sirijskog naroda.
"...njen poslodavac govori dobro o njoj...", to bi mi ovdje rekli "prodala se kurva dobro da se okoristi" otišla u SAD pa se umotala i pomaze teroriste, to u dubku treba tamanit a ne ljagu sapirat, provest će se ona dobro kod Obame, bujrum teroristi :)
Priča se po čaršiji kako su slali avione u dijelovima.
Glavni dokaz je garant bio "zove se: Mediha"
Ma dajte ljudi. Toliko ste suhi u dusi da se lako palite na svaku iskricu? Dovoljno je da si musliman i da si poslao pare za pomoć stradalima u nekoj islamskoj državi i da budeš potencijalna meta amerima. Po tekstu koji se navodi kao dokaz nisam vidio ništa što ugrožava ameriku niti daje nekome podršku. A vi? Jeste li pročitali tekst ili je dovoljan bio samo naslov i slika pa da počnete baliti? Cura odgovorila da se nada da će ljudi te puške pametno iskoristiti, zar se to ne može skontati i kao da se nada da neće nikoga ubiti sa njima i umazati ruke krvlju? Ma jok nas mozak je prazan pa odmah mislimo sve najgore jer slijedimo američko mišljenje koje je jedino ispravno u svijetu. To je kao ono: Uhvati žena muža da je vara a on će njoj: Draga, zar više vjerujes svojim očima nego meni?
Upitna je ovdje istina. Danas vlade i mediji ti mogu natovariti na ledja sta zele i ti si kriv. A to radi kontrolisuci umove VAS koji nasjedate na prvo, oni VAM kreiraju misljenje i stav. Vi ga očigledno nemate. To je sustina svega.
Valjda Bošnjakinja? Kako sad Bosanka, a pred popis govorili da je Bosanstvo srbo-četnička podvala kojom se želi leglizirati genocid?
Haj beluisterd za tri hiljada dolara u dvije godine i molim vas kupiti su dva Snijders cionisticka posla ovo ni budala u ludnici nemoze progutati
Vidi u Medihe tradicionalne USA narodne nošnje , naročito česte u okrugu Chicago u saveznoj državi Illinois ... ? ? ?
utvrdice se, kriva ili nevina, a zna se onda sta slijedi....
Nemogu si zamislit koja neotesana glupaca sa dvoje djece moras bit RUODI 7 dana u sedmici da bi tim guzonjama slala pare umjesto da je taj novac slala familiji u BiH a ima ih sigurno koji jedva kraj sa krajem sastavljaju Mars u prdekanu ne nasala VROTA izic vani iz nje Zao mi je samo te djece
4-ero djece......
eh Medi sad će lagano stražar u Guantanamu da te gledi ....
Podizanjem šake prilikom ulaska u sudnicu?? Sumnjivo skroz
Ja jebote... Ko da je Black Panther. A ne neka seljancica.
Operacija "šaka" je upravo zapocela:)