Komentari (495)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš je pomogao sirijskim civilima tako što je ugasio svoj i ambasadorov život, mnoge preplašio, i prikazao tursku i islam svijetu u najgorem svjetlu. bolje da im nije pomagao.
Vidi slike... Kao scena iz neke turske serije... ili španske...
"Rabija rospijo, što si me varala s poštarom!"
Kako ovo?? Pade covjek izresetan i nigdje kapi krvi?? Pa onda uslikase napadaca,fino u odijelu,sa par krvavih fleka.Poslije kamera prikazuje napadaca sa ledja,dok drzi govor.Zasto iz tog ugla nisu prikazali i padanje ambasadora na uglancane plocice? Da je to bilo istinsko resetanje,bilo bi krvi do koljena,a tijelo ne bi bilo za slikanje. Boze,na sta ce sve ovo izaci?
Tacno treba istrijebiti pola zemaljske kugle da bi koliko toliko bila normalna situacija kakve budale hodaju zemljom
Da mu dragi Allah podari lijep dzennet al ne ovom ruskom ambasadaru nego napadacu :)
zašto si glup ?
munjeviti@ A zasto njemu? Jeli tvoj hodza rekao da treba ubijati!?
Za ideale ginu budale.
Pa izgleda da je pola bosne bolesno na psihičkoj osnovi pa prokomentarišite vijest dajte svoj sud ..ali ovako nebulozno komentarisati ovakve tragedije nije baš umjesno...
Rat u Siriji se privodi kraju,treba otvoriti novo žarište tako svijet globalno funkcioniše.
americki i izraelski spijun i agent.
Докле бре више, муслимани. Хоће те ли једном зауставити ово лудило !
Jesi srbine pametan svakati cast TI medjedu jedan od svjetske jebacine u kojoj najveci ceh placaju muslimani odnosno arapi samo su him cetiri drzave unistene Jemen,Irak,Sirija,Palestina naso dokle bre muslimani E moj medjedu jedan Blago TEBI sa svojom pamecu
cuj dokle muslimani...budala nema ni vjeru ni naciju,valjda bi ti to trebo znati ;)
Mevlut.. Mevlid... tu je to negdje..
U svakom slucaju velika sramota za muslimane, kao i sve drugo sto vehabije rade.. To su najnecasniji ljudi koji sebe nazivaju muslimanima. Inace, zadatak vehabizma, pored ubijanja i unistavanja, jeste i to da islam otudje od svih ljudi, pa i samih muslimana. Smrt vehabizmu, sloboda i bratstvo muslimanima!
Ima li krvi na podu?
gospodin
Zalosno sto u seheru sad ima hiljade dvadesetogodisnjaka da im das pistolj i 2000 maraka bi uradili isto.
sad će ga Erdogan sigurno smijeniti
Bismilahir rahmanir rahim! El hamdu lilahi Rabil alemin Erahmanir rahim Maliki jevmidin Ijjake nabudu ve ijake nestein Ihdi nesiratal mustekim siratalezine enamte alejhim gajril magudbi alejhim ve ledalin Amin!
Klixan @ hahaahahaaaaaahaaaaaaaa
Ovo mi debelo smrdi na treći svijetski. #prayforallofus