Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
`Zar ruski vojnici piju alkohol? Negdje u ratu kod nas isti su sisli sa Majevice i opljackali prodavnicu samo radi alkohola.
Kako god okreneš,bit će samo broj na krstu.
botovi ostaju botovi, kad su Ameri i Englezi govorili da ce biti rata bilo je: ja njima nista ne vjerujem kakav rat. Sad kazu Rusi piju ko Rusi ovi opet: ja njma nista ne vjerujem a vjerovali su kad Risto Djogo vaktile kaze kako se lavovi u Pionirskoj hrane sa nejaci hahahahahaha ====== mentalno retardirano pleme pa ga yebi jarane
Inače poznati antialkoholičari😉
Rusija je nacija bijednika i alkoholicara. Daleko im kuca bila.
Kao i Medvedev kad se naloče pa onda počne bulazniti po Twitteru
Kako da ne piju kad im je još prošle godine nestalo streljiva.
A to objavio CNN? BBC? ccccc
Tvoja sumlja u sposobnost Rusa da se napiju ko leševi zapravo govori da ti Rusa u životu nisi vidio.
Vidis ti dokle srbski placeni botovi idu da pocinju negirati da rusi piju alkohol i da su to fini uredni momci koji nikad ne psuju kamoli piju votku ili nesto slicno tome. 🤣🤣🤣
Kad vidim da je izvještaj engleski, dalje ne čitam.
Samo nek je veselo.Ovako su i "hrabri" srpski vojnici divljali devedesetih. Kada bi sada kod nas uzbio rat najvise bi profitirala traktoraseva destilerija. Umjesto na svercu cugara sada bi pare dosle putem alkohola. Tako isto i ruscici ulijevaju hrabrost u sebe. Cudi me da preko putincica traktoras iz genocidne nije napravio posao za zeta i kcerkicu pusacicu u rusijici??
J*beš vojsku za koju samo Srbi navijaju.
Davno poznato najbolje su Ruske žurke ljudi pijani a nevjeste horne
Nakon priče da se Rusi masovno smrzavaju, jer eto nisu navikli na minus u Ukrajini... Sada nisu navikli na alkohol.
dobro je , ja mislio ukrainci pa se prepo izgubit ce mo rat. suti dobro je ! to znaci da nemoramo slat oruzje vise ovi umiru sami od sebe!
Rat inace ostavlja dubok trag na drustvo nekoliko decenija poslije, od narkotika i alkohola do mentalnih bolesti.U nas je i dan danas velika vecina ovisnika o heroinu u ratu se navukla, a mladji to sve manje i manje konzumiraju.Krek je droga buducnosti i jedva cekam da kod nas pocnu neke kampanje.Forza crackheads!
Kako god okreneš,bit će samo broj na krstu.
šta onaj patuljak iz Kremlja napravi od Rusije cccccccccc....svijet,ovaj civilizovani dio,im se smije,
B. H. heroj britanskog ministarstva za istinu, prokleti tajni agent ... za porciju hurmi obara vlade.
Rusi, javna tajna su poznati alkoholičari, ali bez obzira, normalan čovjek može na front samo pijan ili drogiran. Sve ostalo su iluzije.
Pa zašto postoji izreka: Pije ko Rus!