Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadan ste vi narod ako ste udarili na "svoje".
@KevinMcCallister Čitam i ne vjerujem, čuj izjave nakon što su porušili pola Ukrajine da nisu jedni drugima neprijatelji.Kako samo intenilgentan trebaš biti pa ovo izjaviti.
Poznato mi zvuci ovo:”..isti smo narod.”Pa onda krenu da prave genocid nad tim narodom.Ustvari ta tvrdnja da je neki narod isti,znaci negiranje postojanja tog naroda i unistavanje njegovog identiteta i otimanja njegovog teritorija.To je zlocin.
Rusi i ukrajinci jesu jedan narod! Zapad je puno ulozio da ih razjedini. Oni koji se bore protiv rusa su domaci fasisti i strani placenici dok obicni ljudi gledaju da se sklone.
Pa naredi Putinu da ih ne ubija. I u bosni sve religije kazu nemojte ubijati nemojte mrziti nemojte zavadati ali nema ih na djelu, znaci odabravaju sve te zlocine zato sto ne poduzmu nesto konkretno.
Kreten koga vi ujedinjujete....pobiste nevin narod....fuuuuj
e lijepo ste se potrudili da tako i bude.
Ovaj do sada spavao
Ko spavao????? Pa zlotvor sve podržao i blagoslovio.....zemlja mu kosti izbacila....pogan
Ja neki dan isprebijao komšiju i srušio mu kuću zato što se druži s drugim komšijom, a ne sa mnom. Nakon toga sam mu rekao da smo mi braća i da on ne smije dozvolit da mu bude drugi komšija drag, već samo ja i da ću ga opet isprebijat i sve mu porušit ako bude tako nastavio. - Ruska logika
Da nije malo kasno? Samo nako pitam.
Jedino rjesenje je un snage na granicu rusije i Ukrajine jer kad krenu Ukri stici ce do predgradja moskovlja.Onda proglasiti ev neki distrikt za iducih 20 godina i eto mira pod garancijom un i nato.
Pope pope ne cvjetaju ruze vise ni za iducih 50 godina.Dolazi vragec po svoje.Napali ste Ukrajinu sa tvojim odobrenjem a sad cete iz Ukrajine sa teskim gubicima od koji se ne oporaviste nikad.
Hahahahaha Kirile kirile vi ste agresori i zlocinci a Hrabri Ukri su branioci i dobrocinioci.Cim kiril ovako besjedi sigurno se rujani raspadaju na jos 5 novih Drzava.Kirile kirile nema vise cile mile..Hahahahah
Niko s vama nece.. jedino Srbi, a Bjelorusi sto moraju.
To su i srbi tvrdili na nasim prostorima. Koja ubleha ovih bradatih mantijasa. Najveci zlocinci modernog doba.
Bosnjo po obicaju uvjek na strani ZLA i nepravde. Sta vam nije jasno ba? Zapad sve radi da od Ukrajinaca napravi Anti Ruse i neprijatelje. Sve planski smisljeno. Ukrajinci ginu svaki dan za interes kapitalista sa zapada koji mastaju vjekovima vec kako da se domognu prirodnih bogastava Rusije. Ukrajinci su najveci kreteni koji postoje, teske budale i idioti
Haj ne rise.....poznata vaša mantra....pa jbt imal iko kod vas normalan.....više ste dodijali i Bogu i narodu
Cini mi se da Karpatsko pleme jos uvijek ne razumije sta se desava . Raspad rusije je vrlo blizu a njima ostaje samo da se odsele u rusiju , zemlju blagostanja ;)
Kako da ne .Ruski jezik i ukrajinski jezik kako vi tvrdite je jedan jezik a istina je da je mnogo vjeća razlika od BHS jezika i bugarskog a porede ga sa sličnošću engleskog i njemačkog.A pope i ti si zakuvao situaciju i ne vadi se
Zapad napravio od Ukrajine ANTI Rusija Drzavu. Zato je i morala da se pokrene specijalna vojna operacija. Ogromne resurse I novac su Zapadnjaci ulozili u stvaranju Anti Rusija Ukrajine zato i dan danas salju vojnu opremu i prolongiraju rat koji bi vec davno bio zavrsen.
Opet ti trofazni....ma bjež se u p.m.
Reci mi trofazni, zašto to samo vi i Rusi tako vidite, a cijeli ostali civilizirani svijet dijametralno suprotno. Šta misliš ko će prije biti lud, mi ili vi?