Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naklon. Svaka cast gospodine, kazete da niste zasluzili Nobelovu nagradu. Ovim gestom samo ste potvrdili da je itekako zasluzujete.
Svaka čast svima onima koji se ograđuju od materijalnog. Zaslužio je još jednu nagradu ovim gestom.
Svaka čast za potez. Ovo su primjeri koje Ruši trebaju slijediti, a ne iskompleksirani diktator koji je spreman zbog svog ega pobiti milijune ljudi
Dodjeljeje se nagerada po imenu covjeka koji je izmislio najubojitije sretstvo na svijetu a ne dodjeljuje se recimo nagrada po imenu Nikole tesle... A da nije bilo Tesle jos bi mi televiziju gledali u mraku!
Pa svrha Nobelove i jest to, jer je skontao covjek sta je napravio. Htio da se iskupi, i sav novac koji je dobijao od toga napravio fondaciju, gdje ce se najbolji rad u nauci nagradjivati novcano a i dobijes ovu fensi medalju
Bolje da je odneo licno gladnoj djeci Afrike, koja su zrtve vlastitih politicara. Doduse, sva djecica koja su dozivjela i prozivjela rat su, ali djeca Afrike su najugrozenija.
Biden odobrio 40 milijardi za Ukrajinu prije mjesec dana. Prije neki dan još milijardu dodatno, za one što su bili na godišnjem dok se ugrađjivalo u onih 40.
Aferim, šta da kažem 👍
Respekt
Ja bih to na žene potrošio. To što ćeš donirati će doći u ruke onima koji se voze po BiH sa ukrajinskim tablicama u svojim P’e’ršeima(Porsche). Samo na latinoamerikanke i to one u Kaiserstraße in Frankfurt. Hajde sad ćao.
PATETIKA !
Cista, Riga mi se od ovakvih sranja! Ukrajinska djeca su djeca a ostala djeca su primati! Fuj!
"Nezavisnih novina Nova Gazeta" Samo ime kaze da je nezavisna! LoL "La Gazzetta dello Sport" hahahahah Nezavisna!
Onako usput da kazem Novaja gazeta ne izlazi vise, zatvorila je Putinova cenzura kao i sve ostale nezavisne medie
Ako je istina onda je ovo vrh! Treba ga uvesti u nastavni program da bude primjer djeci!
Kapa do poda!
Putin ce krepat jednog dana, ili ce ga njegovi ubiti
A ti ces vjerovatno zivjet vjecno!
Joj vazda ovi sto navijaju protiv nekog kazu "ubice ga njegovi". De smislite nesta novo, ameri ce mu bas atomsku na glavu
Kako legalno može prodati nešto što nije njegovo, kaže da nije javno