Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta mislite da svi skupa i rusi i amerikanci odjebete odavde
Jest, i da nam bolesni Vucic, psihopata Vulin , kriminalac Dodik itd odredjuju sudbinu.Kako si ti samo pametan.
Megalomanski zahtjevi, a NATO se obvezo ugovorom da se neće širit na istok Evrope rušenjem Berlingskog zida. Ni jedni ni drugi nisu zlatni
S jedne strane razumljiv strah Rusije, ali s druge strane ta ista Rusija baš i nema pravo da Ukrajini nameće to da ne može ući u NATO. To je suverena zemlja i ima pravo na to ukoliko zadovoljava standarde.
Zavisi iz kojegra ugla gledas. Ukrajinci hoce vise slobode i prozapad. Rusi ne daju da im djete -Ukrajina ode u bjeli svjet boje se citava ce se rusija onda raspasti a nato doci na rostilj.
U slučaju rata, Rusi bi Evropu pregazili za 40 dana.
Da, ali u kurcu, jebli te oni!
Znaci ne smeta im da BiH uđe u NATO nego Ukrajina. BiH i RS su samo monete za potkusurivanje. Zasto onda trud uzalud. Zasto su pristali iz Dodikovog tabora da prave krizu po Ruskom nalogu ako nista od toga nece dobiti. Samo siromasniji narod koji tezi selidbi na zapad.
Oni mogu doći na granicu sa Ukrajinom a NATO ne može. Napravi referendum u svakoj od tih država i nek bude kako 50%+1 odluče.
A Tu smo znači, vi se spremate za napad, a s druge strane da bude sve kao prije. Teško da će se ispuniti želje, žutog patuljka.
Niko s Rusima neće. Svi bježe od njih, samo kritična masa Srba s Rusima vide prosperitet.
Zato ostala dva naroda likuju okupatoru i cine zlocine gore od istog dok su pod njegovim patronatom. Cim vide da okupator gubi, prevcu curak i samoproglasavaju sebe za antifasiste. Dokazano vise puta kroz istoriju
Još kad vidim onu dimnu eskadrilu Admirala Kuznjecova, pa mene kao osobu koja nije Rus bude sramota. Pa ono groblje na vodi začadi čitav La Manche. Kako sa takvim arsenalom misle prijetiti NATO-u?
Treba pojacati kod Rusije, i oni treba da ponovo razmjeste rakete na Kubi. Nek jedni druge drze na nisanu. A glupe bosnje sto misle da su najpametnije i sto zele u NATO poslat u prve redove u Ukrajini da im pomognu. Lako vam je iz fotelja pametovat glupani. Samo da rata ne bude, navikli ste na lak zivot, zaboravili ste prebrzo kako je kad nemas nista.
Sila koja nije bez Amerikanaca mogla pobijediti Hitlera. Tek poslije dana D i ulaska Amera u Francusku Hitler premješta snage što Rusima daje priliku. Plus još jednim balkanskim ratom Srbija bi totalno oslabila jer nema dobrosusjedske odnose sa članicama NATO - a. Srbija je unutar NATO a otok.
Okani se kafanske historije, knjigu u ruke i prouči malo, da se ne sramotiš više sa neznanjem.
Rusi, EU, USA tiliko su zatucani i ograniceni da ne shvataju da dok se oni prepucavaju njihov zajednicki neprijatelj, (sta mislite ko je? ) polako osvaja svijet
na koga mislis?
eto baltičke zemlje i poljska jedva čekaju da ih rusi ponovo uzjašu, staljin je ubio više svojih rusa nego adolf jevreja oni nemaju milosti, divlji narod zaostao na civilizacijskom putu, u moskvi ima više prostitutki nego u BiH stanovnika, treba napraviti zid na sadašnjoj granici NATOa
@mirnaBosna2022 Staljin nije Rus glupane.
Vidi ti njega, stavio 100000 vojnika pored ukrajinske granice, a usudjuje se nešto da priča.
Pojačati prisustvo oko boljševijaka
Vratite Fazliji helikopter.