Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goran Bare i Majke preuzimaju odgovornost za ovaj incident.
Od ovih Rusa vise nisi siguran ni na kopnu ni na moru
mislim da nije nemoguće da bi možda imali koje kilo travusine za osobne potrebe, poznato je da su ti likovi sileni jer imaju nekakvo zaleđe. a za ovo: pomorci nekad švercaju da ubiju kakvu paru dodatno. nije bio jedan slučaj da bacaju pakete droge u more prije dolaska carinika na brod. al opet-ko zna.
KGB metode.
Hahaha simpaticni su :) Da im vrate malo. Sto ne idu ti grinpis pa pogledjau koliko Ameri zagadjuju sto buse naftu po svetu, ili ispustaju otrove od svojih fabrika u moru. Ili koriste naoruzanje, ili radioaktivno naoruzanje kao na Kosovu. Nego ajd, svkao neki posao mora da ima.
Bla..bla..bla
"aktivisti" grupica narkomana..
A sta rusi rade sa gasom, na koji nacin ga crpe, koliko zagadjuju, to je manje bitno ! Ruska go'vna sad se pokusavaju izvlaciti. Ostavite aktiviste na miru.
nemoj da te cuju rusi.. to su bogati ljudi... Od Budve i Podgorice su napravili Monte Carlo i London.. nemoj se provaljivati.. da su dosli u nasu zemlju Sarajevo bi bilo New York, a Neum ono sto je Budva sad. Rusi donose pare.. cuvajmo ih
Sarajevo-New York hahahahhahahaha. De ne provaljuj se matere ti, opcenito BiH je zadnja rupa EUROPE, boli ruse qurac za bosnu. Ruse zanima samo RS jer je to NJIHOV narod. Šta ga zaboli qurac za teheran.,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tacno sam znao da su drogirani :) hehe
...sve se može tumačiti "po željama"...
Garant Rusi stigli brod sa ladom.
A zato su Holandski policajci upali ustan Ruskog konzula u Hagu i ne obaziruci se na njegov DIPLOMATSKI imunited istoga uhapsili i stavili u zatvor...pa se sad Holandjani prave ludi ! posrani smradovi !
Pa zar iza svake organizacije mora biti ovako nešto. Ima li iko ispravan braćo mila. Iza svake !!!
Moglo je sve ovo, al bez ovce. Samo to :D
Prosvijetlime ti. Kad to već klix nije u stanju. Al bez naziva koje kakvih. Hajd ž.
e dobro će se zamisliti drugi put; to se zove preventivno djelovanje
osim ako holandija dobro ne priprijeti rusima