Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bahmut do sad osvojen 15 puta gradic velicine vogosce
@Asangeisnback haha koji autogol sebi...da je ruska vojska jaka, ne bi im trebala necija privatna vojska.
Ironija zar ne,nekada borci protiv fašizma, postaše fašisti...
Staljin unistio vise ljudi nego Hitler, crvena armija gdje je prosla silovanja,pljacke, maltretiranja su bile standardne procedure. 1940te su bile godine fazisma i terora sa svih strana,ali naravno kao i uvijek, pobjednik pise historiju.
Sve omladina 18-25 godina Boze sacuvaj
Specijalna vojna parada
Citam komentare i stvarno vidim kako su nam mediji isprali mozak. Dok ukrajinski glumac konstantno uzvikuje fasisticku parolu vi Ruse nazivate fasistima. Niste se nikada pitali sta americka vojska radi na teritorijama drugih drzava dok je ubijala radi pljacke nafte. A sad su vam Rusi fasisti kad tim banditima nisu dali da to isto urade Rusiji. Hajde NATO, kad su jadna vojska, udari na Rusiju i sredi ih jednom zauvijek. Smijete se dok jadna mladost ukrajinska gine za interese SAD-a. Fuj!
Mladost ukrajinska gine da odbrani drzavu od agresora i teroriste degenu. Prestani izmisljati gluposti i relativizirati zlocin.
@Osmi Sreca pa vi odabrani vidite da su to zavjere... 2+2=4 i to je cinjenica. Kao sto je cinjenica da je Rusija zlocinac i da je izvrsila agresiju na drugu zemlju. Prestanite relativizirati zlocin i kriviti one koji se brane ili neka treca lica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cuj zbog vremenskih neprilika avijacija ne ucestvuje buahahahha
Komedija vidi ih na paradi, a na stvarnom ratistu em goli em bosi...🤣
Ova parada je prakticno sve sta bi Rusija zeljela da bude, a svjetlisnim godinama daleko..
"Parada ponosa" lol....jbte se I vi I vase parade...
Gej parada
Pa sve djeca im ostala za šepurenje
Fašizam
Nekada bili protiv fašista a danas jesu fasisti...
Ovo je top. Ugledati se na Ruse..
Nadam se da braca Ukrajinci imaju dronova viska. Da barem par komada padnu na hebeni Crveni trg i malo Orkama( Rusima) pokvare paradu.
Trenutno jedina fašistička vojska u svjetu.