Komentari (474)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uvijek me je fascinirala ta činjenica da će se jedan obični vojnik tako žestoko i krvavo boriti samo kako bi mu na grudima stajao jedan obični komad platna (orden)." - Napoleon Bonaparta.
cocksucker
Oči moje lijepe, ma ko te je to uznemirio ?
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Rusija ce okupirati istok Ukrajine, naravno i ukrajinsku oblast Krim.
nece ga okupirat samo ce ga VRATITI SEBI! Šta ti je lave ba, đeš' na Rusiju?
@Semum Kad amerika daje sebi za pravo da stiti svoje interese 10 000 kilometara od svojih granica po afganistanu, iraku, kosovu, libiji. Zasto to rusija ne bi cinila na svojim sopstvenim granicama kad je u pitanju njen sopstveni, ruski narod?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo bih poželio da podijelim ovaj 'link' sa vama. Nadam se da advance.hr neće blokirati stranicu. autentičnost snimka je već potvrđena od strane estonskog ministra vanjskih poslova. Kopiraću snimak i komentar na nekoliko vijesti koje imaju veze sa krizom u Ukrajini. Nemojte mi zamjeriti. http://www.advance.hr/vijesti/procurila-snimka-koja-bi-mogla-znatno-utjecati-na-tijek-ukrajinske-krize-catherine-ashton-i-estonski-ministar-na-telefonu-postaje-sve-jasnije-kako-snajperiste-nije-angazirao-janukovic-nego-lideri-maidana/
Kako fino Zbigniew Brzezinski na CNN-u reče, "Rusima ćemo dati šansu da isprave ovu grešku, privatno ćemo im saopštiti koje bi bile posljedice njihovog odbijanja takve ponude. Ako to odbiju, to će biti znak da Rusija više nije ravnopravna članica međunarodne zajednice." Pa sad vi tumačite šta i kako je gospon Brzi to zamislio ;-) Za neupućene Brzezinski je Amerikanac poljskog porijekla (i jedan od finansijera Obamine predsjedničke kampanje) koji mrzi Rusiju prije svega zbog zločina koje je sovjetski savez počinio u njegovoj zemlji i prema Poljacima. Dakle, Srbi, nemojte se previše nadat :-)
Naprijed NATO, dole ruska oligarhija i mafijaško-fašistička mašinerija.
Chik (prijeteci) Noris
sad ce svi svoje interesne zone poklopiti. to znaci Krim Rusiji, Srpska se brise.
amreko cemeriko ;-)
jel hurem rodom sa krima
jeste, ali kakve to veze s ovim ima?
a meni se auspuh klima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve dok ne padne prva mrtva glava, nije rat
Ameri kažu: "Ne možete se u 21. vijeku ponašati kao da ste u 19. vijeku i vršiti invaziju na drugu zemlju pod apsolutno lažnim izgovorom... To možemo samo mi !!"
Pocela blokada Amerike prema Rusiji - Obama blokirao Putinov profil na fejsu
"Ne možete se u 21. vijeku ponašati kao da ste u 19. vijeku i vršiti invaziju na drugu zemlju pod apsolutno lažnim izgovorom", pa dzone krepao dabogda istog momenta!!! koji ste vi licemjeri!!! sve vas treba potamaniti!
Sve zavisi kako ko gleda ima interesa i kod rusije a i kod amera..:))
da hoće i Amerika i Rusija bacit po 50 atomskih jedni na druge i da pobiju cijelo covjecanstvo , da malo zemlja predahne
Bojim se da je ovo gotova stvar. Zapravo se nadam da je tako i da ovo nece eskalirati u otvoreni sukob. Ne vidim da je vojska Ukrajine sposobna da uradi bilo sto, bar ne protiv Rusije. Meni bi bilo dodje do zrtava ali bi mi jos vise bilo zao da zbog toga dodje do prekida dotoka prirodnog gasa ili nedaj boze da se kriza prenese na Balkan. No ovaj slucaj sa Ukrajinom trebao bi biti dobar znak liderima EU da se do kraja obracunaju sa pro-ruskim elementima na Balkanu i da uvuku preostale zemlje regije u NATO i ponovo uspostave ravnotezu.
NATO nije garancija da te susjedna zemlja članica neće napasti. Najbolji primjer je odnos Turske i Grčke, dvije članice tog saveza.
http://www.slate.com/articles/news_and_politics/foreigners/2014/03/vladimir_putin_s_crimean_mistake_the_russian_president_is_miscalculating.html Putin se malo zaebo :)