Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide bome uspješno ova invazija. Jel ovo neka nova specijalna pomorska operacija? Jel pokušavaju ustupiti u kontakt sa Atlantidom?
Bylatskrig propo hahahaha
Ne moze ici uspijesnije od propagande i glupog bosnje da povjeruje u sve sto mu klix pljune
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj ti vojne sile heh
Ma to sto su se osramotili macku o rep! Opet ih udaraju dobro, a ako se nadju isprovocirani do bola, nikome se ne pise dobro... ima citav svijet da ispasta, a Ukraina najvise! Ne daj Boze da dodje do toga!
dinum...ti nemaš šta jesti jado a pričaš bajke poput Jasenovca 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma 100 000 vojnika.
Ovo je sve Bajraktar spržio. Poslije mača Osmanlija sad TB2 je najjači adut R.Turske. Aferim
Bitno je da su počasne jedinice našminkane za Paradu a ostale nemaju ni hljeba dovoljno
Lepi rusi lepo plove.
Da su rusi ovce a ovi cobani,mozda tek onda
Smatram da NATO čeka da Ukrajina dobro izmori Rusku vojsku kako u ljudstvu tako i tehnici i onda nakon njihovih velikih gubitaka da NATO udari na Rusiju i unište ih potpuno, odlična im je taktika mora se priznati, nakon rata s NATOM Rusija se zadugo ne bi oporavila. Nikakvog korištenja nuklearnog oružja naravno neće biti jer su to priče za malu djecu. Zna se da u nuklearnom ratu onaj ko udari prvi gine drugi!
Kolega, kako mislis slabi? Pa oni drze teritoriju velicine 5 BiH, sa samo 120000 vojnika + 40000 ovih iz DNR i LNR. Jel tebi jasno da melju drzavu sa 44 miliona stanovnika, koja je nezamislivo vojno jaca od BiH? Ja mogu da razumem navijanje, ali bar malo da bude racionalno. Da ratuje NATO koji je glavom bez obzira pobegao od bosonogih Pastuna? Nadam se da ce rat brzo biti gotov da civili ne pate i da se napravi neki dogovor , a taj rat o kome ti mastas bi bio ujedno i poslednji!
NATO ne čeka ništa već je Rusija toliko smiješna "vojna sila" da ovi još uvijek nisu spremni da priznaju da nuklearna prijetnja ne postoji, a udarati mnogo slabijeg je uvijek bio kukavički čin. Rusija je u Ukrajini za ovih par mjeseci izgubila više vojnika i vojne opreme nego NATO u čitavom svom postojanju. Ove priče kako je NATO navodno "pregazilo" par paštuna sa kašikama, u to mogu vjerovati samo Balkan Info i Srbin.Info geopolitičari.
Za ideale, ginu budale... Pametni imaju milijarde na računima poput Putina!
Čega se ovaj svijet bojao kao sile🤣
ko vjeruje u ovo?
Svih 1000 vojnika stalo na most da se slikaju, pa stradali....
Samo ih pržite....stoka je to....m*mu im. **bem.
Ja se samo bojim da se ovi Ukrainci ne zanesu pa do kine prolete
Samo deri ruske okupatore.mislili su za 7 dana u Kijev,kao oni polutani nekad u Sarajevo 🤣🤣🤣
Imali su isti scenarij kao ovi kod nas 92...ali će po*ušiti.Sile i g*Vana...da nemaju nuklearno naoružanje kojim prijete bili bi k*ta.
Haidai uuu paaaa njega zna Zmaj. To je onaj iz okoline Drvara. Pa on jos luta tamo.
Joj lazi hljebe dragi... hhahahaahah
Sta ce , imaju vojnika na bacanje, neogranicen broj pfff, zato i ratuju