Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno, pa imali iko normalan
Pa oni nisu normalni. Ovaj Putko i crkvu za mud4 drzi!!!
imaš ti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mozda je ipak veci grjesnik onaj koji dira djecake i djevojcice 🧐
@209 eto vidis kakav si ti fasista i nacionalista. Umjesto da kritikujes ovakve neljude ti trazis u drugim vjerama opravdanje. Jesi li ti bio kad je ozenio Aisu od 6 godina ili 9 kako se prica? Nadji mi islamskog naucnika koji je to rekao? Sva islamska misljenja se slazu da je imala minimum 16 godina a neki kazu cak i 18? Zasto se tvoja baba udala sa 16? Jel mozda bio takav obicaj na selu ili ti je deda bio pedofil?
а ти велики човјек, људина, знаш да он дира дјечаке и дјевојчице...А чудо не знаш како хоџа у Горњој Буковици дира дјевојчице?! маму ли ти јебем искомплексирану!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
vjera je uvijek bila i uvijek bit ce hrana za pilice..
Evo ih ko naša ZVJERSKA ZAJEDNICA odlučuju šta je haram/grijeh a šta ne mimo propisa, hodžusije i popovi mafija najveća na čelu sa predsjednikom uvijek bilo i biće..
svi u službi KORONA BOGA! tako će svi biti u službi Dejjala, Antihrista, Ahrimana čije se ustoličenje već priprema...
eee pa ovo i vjere se naopako okrenule boze sacuvaj
kad od prikrivenih pedofila i homoseksualaca dodje haber da je grijeh vakcinisati se, treba se dobro zabrinuti... Bozije kuce ste pretvorili u sodomu i gomoru, promovisete fasizam, velicate ratne zlocince, hajcate narod na mrznju i onda kazete vakcina grijeh. Istina je da ste se udomili u to crkvenjacko drustvo, da pokrivate sve vaše kriminale i krijete se iza vjere i Boga....tuzni ste, tuzni.....
ako iko nakon ove izjave vidi u vjerskim službenicima pozitivnu osobu onda je isti slučaj za žaljenje
😂😂😂😂😂😂😂😂🖕🖕🖕🖕🖕🖕
hahhahahahahqhqhwhqhqhhhahahah vidi se da je iznisljena vjera... to nema veze sa jedbim jedinim bogom, Allahom.
Haj se vi ostavite djecaka prvo pa onda mozemo razgovarati
svo zlo na svijetu dolazi od vjerskih poglavara sto se vidi i u Kanadi
koji telefon se mora imati i jel ta kletva vazi samo za sputnjik
koji telefon se mora imati i jel ta kletva vazi samo za sputnjik
A vi ste gresnici otkad postojite !
Zamisli koliko moras biti glup pa povjerovati da ovo ima veze sa Bogom i da ćeš biti grešnik?!?! Pa ovo je već počelo ići na živce, nema šanse da se ja vakcinišem
gresnixi ste vi svakako