Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ejs pa i ruska drzava je nesto neprihvatljivo da postoji u 21. vijeku, ali sta ces, opet postoji. Ne prati razvoj civilizacije sve dijelove na zemlji jednako, tako da ce ta Rusija postojati dok taj dio Zemlje se ne razvije barem kao sto su druge civilizacije u 16. ili 17. vijeku
Dreamer je bas dreamer :D Medvedev i Putin su sto puta gori od Busha.
Zašto on ne prestane ofanzivu u Iraku,lik je opasan po čitav svijet a i ovo je njegovo maslo,hoče da pokrene rat protiv Rusije pa da ostane doživotni predsjednik.
Tko kaže da će budućnost biti mirna? Amerika je postala najveća sila, ali nije imala sa kime ratovati zbog svog geografskog položaja, ali što se ostatka svijeta tiče uvijek netko navire i prodire. Zato Amerika treba biti duhovna sila, a ne vojna sila.