Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebace ih rusi skroz
@ibraga11 Nek ih yebu kad su glupi.Kad već ne mogu da se nose na bojnom polju trebali su davno se prebaciti na drugačiji plan.Zamisli samo da danas na stotinu mjesta u isto vrijeme krenu požari širom Rusije.Ne mislim po gradovima,kreneš sa okolnih brda i to kad uzme maha ode sve redom.
Kad mogu izraelci potpuno unistavati jedan grad+genocid mogu i Rusi ja jesam za Ukrainu ali nazalost tako svijet hoce
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Melju li ih melju.Samo glupi ljudi misle da se Rusiju moze poraziti
Tri tankista,tri vesyela druga,ekipaž mašini bojevoj.
Koliko lopata su lansirali?
Radosna vijest
Ruski svjet, ako bog da propast će ko Srpski svjet, na genocidu se države ne grade, nego propadaju
Reci to anglosaksoncima,Francuzima i Švabama 🤣🤣
Kad bi države zbog genocida pripadale, Amerika, Britanija, Njemačka, Francuska itd odavno ne bi postojale.
Najveći glupani 21.vijeka se i dalje nemilosrdno uništavaju.U svete ratove za kralja i otadžbinu vjeruju još glupi Slaveni,zaostali azijski muslimani i čunga lunga mrkalji sa afričkog kontinenta.Nećeš više vidjet Danca i norvežanina da ratuju za Kopenhagen,čak su i latinosi poslije čegevare i fidela skontali da je ta priča šuplja.
Duh Kijeva je oborio 36 od 30 raketa
koja je stoka ova rusija avresorska
to da ne zagadjuje.
Cisti ratni zlocin.
😲šta je onda u Gazi??
Kakav ratni zločin pileći mozgu? Energetska infrastruktura u ratu je sasvim legitimna meta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pored interneta i svih mogućih alternativnih medija koji izvještavaju o ratu na istoku Europe kao što su Duran show, TFI Global, Judge Napolitano, Redacted i masa njih drugih koji su BTW svi sa zapada i koji nedvojbeno ukazuju da Ukrajina gubi ovaj rat, nađe se neki nepismeni nargiličar i suflira! Pa legende čitajte malo umjesto da ubacujete kockice na žeru s okusom vanilije!
Ovako su chetalji potpomognuti servima iz Srbije palili BiH
Genocidaši!!! Maloumnici ovo podržavaju...
Ja i