Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je Rusiji sada kada je Mile baja iz rs najavio sankcije Americi oho ti se Ameriko
Ukrajina je sljedeća u NATO, pa Gruzija, stežu Ameri obruč oko Rusa i tad će Rusima biti puno zanimljivija njihova granica nego vođe bosanskih i srbijanskih Srba.
Eno Bakir isporucuje 3 entitet Plenkovicu i Covicu i rastaka BiH,
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je jasan dokaz da suverenitet i samostalnost postoji samo na listu papira, pa kako može jedna država određivati drugoj da li da uđe u neku međunarodnu organizaciju ili ne. Ovo isto se i nama dešavalo 92-95 kada je koncem 95 Amerika odlučila da zaustavi ofanzivu RBiH i HVO i prisili neke pregovore sa nekim tamo pobunjenicima.
Moras znat malo medzunarodnog zakona i toga slicnoga da bi shvatio
Исто тако је Америка наредила да се склони тешко наоружање око Сарајева,забранила летове авиона са Маховљана..Прије ваше акције 95
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Danas je vođena diskusija kako bismo bolje razumjeli jedni druge..... eeeee dobro vi poznajete jedni druge
Rusi, stigao je tren. Preorati ukr i gledati nemocno skvicanje pjegavog olosa.
Rusija pojeduje oko 7.000 bojevih glava a i Kinezi su sa njima pa ti sad kontaj sta bih bilo ako bih nedaj boze doslo do rata tu nema pobjednika to je kraj civlizacije. Ovjde u komentarima neki glupsoni misle da BiH nebiih ispastala u mogucem ratu izmedje USA i Rusije ali se grdno varaju Rusi bih poslali barem jednu atomsku cestitku i to je onda kraj i nas sviju.
Tvoja gramatika će nas prije porokat...
Samo igre i ništa drugo, nece oni zaratovat. Iza zatvorenih vrata piju oni vodku ili tako nešto
Da se Yuga raspala mirnim putem, danas bi sigurno bila neka vrsta treće Yugoslavije. Ljudima bi ušlo u glavu da su mali i nebitni i da ih veliki samo prebacuju sa noge na nogu. Tako to ide. Zasitimo se jedni drugih i onda se rastavimo drugarski pa se ponovo spajamo nekad u buducnosti. Ovako vjecito posvadjani stvaramo sami sebi probleme a energiju ne preusmjeravamo na borbu protiv sila zla na svjetskoj sceni.
Znaci nato je ustvari americki! Inace padom berlinskog zida bio je dogovor ovaj. Da zemlje sssr nikada nece u aliansu. Ali hebiga vrijeme prolazi, sve napreduje pa tako i pamet
Samo SDA dok ne umre citava moja loza a nece do Sudnjeg Dana aBd jer se radjaju novi potomci! ☝️💚💪
..da što prije izumrete ❤️
Bjeze rujani ko zecevi.Hahaha.Gdje im je onaj jado jadni ivancov na mapi ga nigdje????Ameri im postavili ultimatum a rujanska nejac gladna i zedna i zeljna zapadne kulture.Kako ide vrijeme rujani samo gube na svakom polju.
Napadnite ih Ameri , srucite atomsku na ruska govna
Svi ste vi potomci Bosanaca. Piramide u Visokom su dokaz tko je naj stari Europski narod. Sojenicka naselja u Tuzli su dokaz tko je naj stari narod u Europi. Stećci govore tko je vijekovima zivio na ovim prostorima. Nalazimo ih i po srbiji i hrvatskoj. A centar je Bosna. opet dokaz tko je vijekovima vladao i zivio na ovim prostorima... Vas boli istina da ste svi potekli iz Bosne... pa sad izmisljate neke svoje takozvane tekovine.
Sad ce Ukrajina osvojit oteto od strane rujana.Oho ti se rujane okruzili te svi.
Ama okruzise Ameri ryjane ko beba zvecku.Hahahahab.Samo im dajte brlje votke.Kakvi rujani i oni njihove bedevije.Ameri osvajaju teren al rujo slijep pored ociju.Hahaha
Rusi uz ovu ponudu prodali i ove đikane koji slave Dan početka genocida.
Bojim se da ćemo mi nagrebusiti.
Svijet ce se podijeliti između USA i Rusije i tu ce nastati haos ratovanja ,ali daleko od teritorija tih zemalja .srusit ce Ukrajinu rusi Ameri ce popusiri pola Europe,a ginuti ce oni koji pojma ne budu imali zasto ginu
Ne sekiraj se jarane , nece niko ginut a Rusija ce se jos malo smanjit . A RS i Srbija ce biti u NATO . Treba malo vremena .