Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD je sa vama prekinuo diplomatske odnose prije 30 i kusur godina kada su vam rasformirali Sovjetski savez na proste faktore. Em sto kasnite em ste paglu.
pa onda ispade da se bude...
Nesto se bucnula Zaharova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nesto se ova zaharova ugicila pravo. Hrok hrok
Koje ste vi ništarije od ljudi, vi koji radite u vrhu administracija, svi, i sad i eu i rusija i kina.... Svi ste vi vojska i poslušnici jednog prokletnika i radite za njegovu inauguraciju....
Ova nabila bar 7 kila kako su sankcije krenule. Jedva je prepoznah.
Pa prekinite agresori, niste bas popularan partner ovih dana
UKRAJNA JE PRADOMOVINA SVIH SLAVENSKI NARODA I NIKADA NIJE BILA JEVREJSKA DRZAVA STO ZELENSKI I NJEGOVI SAVEZNICI POKUSAVAJU DA OD NJE NAPRAVE. UKRAJNA JE RUSKA ZONA INTERESA-UVIJEK BILA !
Najveci dio Ukrajne je vec prodat jevrejskim korporacijama i da iza svega ne stoje Jevreji onda Jevrej Zelenski ne bi dobivao toliku pomoc. Kada/ako Jevreji potrose sve glupe Ukraince Poljski predsjednik koji je takodze Jevrej vec je spremio glupe Poljake da ratuju sa Rusima.
Koji odnosi? Zar niste skontali sa sankcijama da su oni ukinuli odnose. Nemate ni mcdonalds ni kole tamo
rusija ima bdp manji od jedne italije, koja btw ima tek 60-tak mil stanovnika. o kakvoj sili mi tu pricamo? jedino u cemu prednjace u svijetu je broj zadrtih budala kojima nedostaje staljin.
Pa prekinite, zašto uvek pretite a otežete sa ostvarenjem pretnje... Ko mala deca
Posto Bajden mrzi Bosnjake, radije cu i sa Rusima.
Pa baš Rusija ima diplomatske odnose,sa bilo kojom normalnom državom.Zatvorili ste vrata guzicom širom svijeta.Sta uradiste sebi,jadni i cemerni bili.
Auuu...nasekiro sam se vopra...
A će ih zaboli ona stvar
Joj ovoj kose ko futa iz laktaša
zbog podrške rusiji i situacije na kosovu u vezi tablica, EU bi trebala zabranit svim državljanima srbije i kompanijama iz srbije ulazak u EU
jes se maria nesto zgovnala, bila je prije ko avion
Zatvori ta vrata i da te ne cujem vise!Murš!