Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruska mornarica je svakako beskorisna..
Vjerovatno si mislio na ukr?
@djematlija nije problem sto mi to radimo, problem je sto se ne zasade nova stabla. U pravilu bi za svako posjeceno stablo trebalo biti posadjeno 2-3 nova stabla, al'....
Tigar od papira.
evo budala opet!vjezba u fol opet,znaci spremaju se za novu invaziju.Zemlja koja ulaze sve u vojsku i naoruzanje mora se negdje trosit nista drugo i ne znaju
Sila je to
Radi li ova ruska stoka ista drugo osim ratovanja,pucanja i sl....
Piju i ratuju, san svakog pravoslavca
sta kazu? i ovo moze "sve unistiti za pola sata"? 😂😂😂
Zar Klix nije juce objavio da je , pozivajuci se na britanske izvore, Rusija poslala sve raspolozive snage na Ukrajinu
Izgleda da im je jedino ostalo da vjezbaju!
Rusi...sve nešto a ništa...
Dok ne padne cijena nafte bit cu uvjeren da Zapad podrzava Putina ili cak suradjuju. USA predsjednik je petrodolarom regulirao proizvodnju,a sada laze da nece da mu se jave na telefon.Ta nemoc je fingirana pogotovo sto dolar raste.
Ti bas dobro odvalio
druze nemozes pratit politiku pola sata sedmicno i imat misljenje da ga jbs. Petrodolar je USA-SA a biden je onog princa prozvo ubicom javnom pa je mali problem tu izbio. Al planira cica opet prosetat do Arabije ovaj mjesec, samo mu nije hica imaju oni za sebe.
A u naroda im plate 600€ haha. A tek kad krenu djelovati sankcije.
Aha vrijedi kako da ne, zato to gorivo mogu sipati samo u lade i moskvice, neka hvala. Yebalo vas ulje hahaha
Za šta ljudi troše silne pare, a milioni gladnih na planeti. 😟
Komedija od vojske ...
Bolje im je da sakriju bruku
Lepi brodovi lepo tonu
Citava flota kao cijena jednog USS Nimitz