Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nista nije jasno. Ko je zakuhao u Siriji i ko je zakuhao u Iraku, Afganistanu, Jemenu...??? Rusi sigurno nisu. Ko je naoruzao sve ove pobunjene skupine ukljucujuci i ISIL? Ko ih je organizovao i logisticki pomagao? Ovom drotu bi trebalo otpjevati na dzenazi: "Ubio si pogresnog coveka..."
Ko ti je zakuvao u dvoristu?
a na cijoj je strani turska?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Turska i Rusija žele sukob, povod će se lahko naći. Ukoliko ne žele, ovo će se prebroditi, kratko i jasno. Ako žele sukob našao bi se već neki povod za to.
pa ne kaže se kako,ko te to nauci
Nema da budne sukoba, ako se Turska brezuslovno povuče sa evropskog kontinenta.
Čuj komentara "braćo rusi i braćo turci", ja braće i pimpeka :) e jesu braća prava hahaha, ko u nas srbi i muslimani, ko da vas jedna mater rodila.
a što četnički Rusi ubiše tisuću civila i srušiše cjeli grad nikom ništa...pa mater vam taslaćim kukavićku
Čuli se viberom
Sta je zajednicko turcima i rusima. Oba hebu srbe vijekovima
A znas li sta je zajednicko Srbima i tvojoj mami??? TI :)))
Eh Izraelski specijalni policajci slete na turski brod sa humanitarnom pomoći ubiju 10 humanitaraca i Turska to ne smatra TERORIZMOM ??? Ono kao IZLETILO IM !! A ubistvo Ruskog ambasadora jest ??? 8 policajaca Srpske organizovalo 8000 streljanja u Srebrenici i Srbija to ne smatra terorizmom a kamoli genocidom. Komandant specijalaca Tomo Kovač daje izjave iz BEograda video linkom ???
Vidite to sa britancima... Jedini su oni kadri ovim lozenjima budala!
rusija i turska " bez velikih " sila se dogovorili oko aleppa. to je bio nedavno naslov i sad ovo.pametnom dosta
“Tromo se vreme vuče, i ničeg novog nema, danas sve kao juče, sutra se isto sprema. Pravo je rekao Žerajić, taj srpski soko sivi – Ko hoće da živi nek mre, ko hoće da mre nek živi” “Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašiti gospodu…”.
Kako ba smatra terorističkim činom ? Prije 2 godine je zajedno sa Srbijom i Srpskom tvrdila da Principov čin nije bio teroristički ?! Dakle kad to pravoslavac uradi drugom to nije terorizam A KAD TO SAM DOŽIVI E BOGAMI JEST ! Eto u tome je pedagoška svrha bomabardovanja Beograda 1999. Niko se nije više drao od Srba !
I SAMO DA DODAM... Slava i cast Principu Gavrilu.On kada je udarao,udarao je na br.1 a ne na tandare.
@BiHer Radi toga su se svi i pokajali...Ona im nije bila u planu ali tako je moralo da bude!!!
Zabije ti ga Gavrilo mrtvi.
Tramp sa ovim nema nista a cisto sumnjam i da imaju amerikanci! Prije bi rekao da su britanci kadri ovome.Razloga ima milion.Djindjica su ubili oni ubili.Samo sto su zavalili u to vrijeme Legiji koji je svakako bio br.1 za obracunavanje sa srbijanskim vlastima. Na neki nacin se mora sjb. odnos RUS-TUR. Ali ovo je samo jos jedan pokazatelj da u TUR nije nesto u redu.Erdogan ne kontrolise tajne sluzbe. Cisto sumnjam da je to ova budala uradila iz nekih moralni razloga!
Zasto bi se mijenjala politika 2 velika carstva zbog jednog ludjaka, koji je expresno ubijen
bolje vam je skupa nego da padate na podvale amerike
Jadogan se u zadnje vrijeme previse bavi dzravnim udarima, hapsenjem novinara, Kurdskih parlamentaraca itd a policajac mu ubio Ruskog ambasadora. eh moj Jado - crno ti se sad pise
@SuaveAcecino1 - ja imam Titove gene. I Tito se jos iz groba smije vama Turkofilima, cetnicima i ustasama - ostavio vam je jaku drzavu, a eto sta ste dobili zahvaljujuci Franji, Aliji i Slobi. Svak ima ono sto zasluzi - pozdrav iz slobodnog zapada.
@SuaveAcecino1 - ne, slobodna je Turkiye gdje je prosjek placa €600 i gdje te Jado uhapsi i blokira youtube i Facebook... sta ti znas seljacino poturcena, nisi dupetom mrdnuo iz ove vukoyebine i ovdje meni solis pamet?