Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plati pa se klati - svuda poznato. uostalom europska komisija je odborila plaćanje plina u rubljama zemljama članicama EU, samo vi to niste prenijeli jer se bavite nekim drugim, mutnim poslovima.
Odobrila ali je i navela da sve zemlje imaju pravo da se prije uplate pozovu na ugovor gdje je navedeno da se plaća u dolarima i evrima i nijedna neće plaćati u rubljama.
Predlažem europejcima grijanje na maglu.Istu onu koju prodaju drugima
Ukrajina se odbranila iz Poljske. 2014 ameri 3 baze imaju u poljskoj sta imaju tu ptice samo znaju
Stvar je jednostavna, da bi održao vlastitu valutu i udario na dolar i €uro Putin zahtjeva da se gas plaća u rubljama Rusiji. Poljska odbila rublju kao platežno sredstvo. Rusija zavrnula gas.
Pa nije imala Ukrajina i doživi agresiju, zašto Rusija ne smije na malu Estoniju? A da lijepi strah zvani NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo, kako bez najave? Prije dva mjeseca su najavili. Drugo, poljaci najavili da će u potpunosti zamijeniti ruski plin. Kako? Objektivno kako? Lako je političarima ovako izjaviti ali trenutno nemože. Jedino da poljska nacija kolektivno ode da pedala i proizvodi energiju.
Samo otpor ruskim fašistima na čelu sa retardiranim botox kepecom
Samo ne piše koliko košta norveški gas a koliko ruski
Mi smo tako malo trziste da ce uvijek biti plina i nafte za nas
I tako ide sad norveski 10x skuplji. Necete posjedovati nista a bicete sretni. Haha
Poljaci se pokazase kao ljudine u ovoj agresiji rusa na Ukrajinu.
Poljaci ionako prekidaju ove godine da uvoze ruski gas a i naftu.
Neka neka, ovo ce samo natjerati evropu da se sto prije skine sa ruskog gasa pa nek ga materi onda prodaju
Rat u Ukrajini je totalno besmislen. Pogotovo za Evropu. Šta će na kraju biti? All in? Dozvolili su sebi da ih onaj senilni Biden gurne u ponor. Kada Amerima treba nafta hop rokaj istočne zemlje, a ti Evropo samo podržavaj ovaj rat, samo filuj oruzjem naivni Ukrajinski narod...
Amerika je saveznik i najveći prijatelj EU, Da nije bilo Amerike u II sr Europom bi vladao ili Hitler ili Staljin. Rusi i sad imaju pretenzije da vladaju istočnom EU.
Bravo Poljska
Poljska i Gazprom javljaju da plin teče...da je pogrješna vijest bila
A jeste l rekli gradjanima poljske da je Norveški 4 puta skuplji :)))))))
Bas me zanima koliko ćete dugo moći plaćati norveški plin. Podvit ćete rep brzo i nako ste kratki s novcem jer vam EU komisija uvodi sankcije zbog lgbt sranja i jer ne želite legalizirati abortus.
Predlažem europejcima grijanje na maglu.Istu onu koju prodaju drugima.
Bojkot svega ruskoga.