Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada će Azerbejdžanci otjerati i njih odatle, kada su shvatili da Rusija nema vojsku kakvom se hvali
Pa to je njihova zemlja, šta će Rusi tu!!!
Moraju rusiji otvoriti barem jos 2 fronta... ovo je ogromna sansa da se rusija svede na seosku teritorijalnu odbranu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo. Azerbejdzan ima ogromne zalihe plina i preko juznog toka ga izvozi u Tursku i dalje u EU. Ako i tu celavi Adolf pocne sranje onda je EU jos vise u problemu.
Samo deri separatiste. I pc je obična separatistička gnocidna tvorevina.
Vratiti milo za drago. Te ruske vojnike , tu bagru i šljam pobijte
baš ćudno kako se kao i 91-94g kad je rusija bila koncentrisana na pomoć Srbiji za vođenje agresije na Hrvatsku i BIH obnavlja sukob baš sad dok je Rusija zauzeta Ukrajinom.Jadni moroljubivi rusi cio nevaljali demokratski svjet protiv njih,putinove miroljubive autokratije i ruske ideje pravoslavnog sveta.
Rusija je bila koncetrisana na pomoc Hrvatskoj...tih godina...ali glupi Srbi to ne zele da priznaju...
Rusi u mirovnoj misiji pa jel moguće
Azerbejdžan bi možda iskoristio priliku. Ali kad su kod Putina potpisali i napad i primirje bilo bi im bolje da sačekaju kako će izaći rat u Ukrajini. Dok je god Putin na vlasti, Iran je na njegovor strani, jer imaju dug iz rata u Siriji.
pametni iskorištavaju rat u ukrajini kako bi uništili već slabe armence
Samo se rokajte
Naši u Predjedništvu ne smiju se ni izjašnjavati o ovom problemu, kao ni o Jemenu, ovo je viša matematika za njih. Pojma nemaju ni gdje je Nagorno Karabah i Jemen, a pogotovu pojma nemaju šta se dešava u tim područjima. Oni čekaju uputstva iz EU ili iz Amerike.
Sa svim ovim događajima u svijetu (korona, ratovi) rukovodi se iz malog broja centara moći u svijetu. Ništa nije slučajno, nagli početak pandemije pa nagli kraj, zatim odmah nagli početak ratova svih vrsta, a za očekivati je da će se ova žarišta u svijetu umnožavati. Samo me strah i pomisliti šta sve planiraju ovi svjetski moćnici u vezi čovječanstva. Ne piše nam se dobro, vrlo je izgledan i nuklearni rat.
Nuklearni rat je kraj svijeta..kome to može odgovarati? Nikome. Ni Americi ni Kini, ni Rusiji ni Evropi. Ne pomaže ni Bil Gejtsima ove planete, bez nas siromašnih, oni ne mogu bit bogati niti imaju korist od bogatstva. Prestanite više sa ovom kijametskom pričom. Uvijek je bilo ratova, epidemija pojedinačne države to iskorištavaju.
Vojna industrija je najjača industrija u svijetu i ubacila je u brzinu. Zaprijetila je farmaceteuskoj industriji i rekla joj dosta ste se obogatili na koroni, sad smo mi na redu. Ide oružje ko halva. Dok je harala korona, nigdje ratova nije bilo, čak je prestao rat i u Siriji, Vojna industrija je ugasila koronu i pandemija je završena. Mali broj osoba u svijetu rukovodi sa ovim događajima, sve je to iz iste kuhinje i pandemija i ovi ratovi.
de Allaha ti napisi mi brojeve za lotto
Ma koliko sumnjičav bio prema svemu što Rusi kažu, ovo je ipak lako moguće. A evo i zašto, imao sam priliku da porazgovaram s jednim azerbejdžanskim oficirom prije par sedmica pa sam ga pitao kako tamo stoje stvari. Čovjek mi reče da su nekoliko puta vidjeli da Armenci otvaraju vatru iz minobacača dok Rusi stoje sa strane i ne rade ništa. Pa su onda Azeri morali da ih dozovu pameti. Zato je i ovo sasvim moguće.
Kakav paradox...ovi izvrsavaju inzvaziju na Ukrajinu ali su poslali kao "mirovne snage" u tamo neku drugu drzavu...hahahaha ovaj svijet je otisao u kur.c
Skontali Arzebejdzanci da su Rusi talašika pa ce ih i oni namlatiti sa dronovima.
Razvlacenje rusije na vise frontova...