Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ako koriste, koriste ga na svom teritoriju. Odjebite iz ukrajine i nece vise biti vas problem
koji licemjeri,nisu dali da se evakuišu civili i ranjeni a sad da istraži U.N
najjaci su mi snimci improvizovanih dronova kako ispustaju bombice na pjesadiju rusku...
A to sto rusi ubijaju civile to je ok ? Mamu vam
Jedno ne opravdava drugo....
kako su jadni.... rusija je ovim ratom otkrila da su globalno gledajući niko i ništa... imaju atomsko naoružanje i to je sve... ali kad ga upotrijebe ni njih više neće biti, tako da je po tom pitanju sve pat pozicija.. a na bojnom polju su aboridžini.. luk i strijela...
Vidzi Bevande
Sve je dozvoljeno u tamanjenju ruske pogani
Poceli su kmecati sto znaci da im ne ide po planu
Koriste srce i mozak,ono cega vi nemate.Mozda to dozivljavate kao nepravdu ali nije do njiha.
Hehe koja farsa i još ni malo da se pocrvenio ,
Čim je ovaj glavati izašao da laže, znaj da će Rusija upotrijebiti biološko oružje
Ljudi gube,ocekivano je da ce pocet izmisljat razne stvari,mozda cak i napadnu sami moskvu i pobiju svoj narod da reknu da su Ukrajinci,da bi mogli posegnuti za nuklearkom,ma jadan narod sve u svemu.
Da koriste strihinin, vi nemate moralno pravo da se žalite. Ako vam smeta, a vi se povucite svojoj kući pa vas neće gađati time.
Deratizaciju uradite kod kuce
Celo bolesni. Odi mamici Putku pa se njemu zali i lazi. Svi su vas vise prezvakali i shvatili ko ste. Mars iz Ukrajine. Nisu oni vas napali nego vi njih gnjido agresorska
na sve moguće odluke neka se stavi veto(zemlje koje mogu)
jest i ruzan ovaj celavi gremlin