Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajina je odgovorna za nestanak plina isto koliko je 21- godisnja, mlada, prelijepa Elena Popikova kriva za svoju smrt u najtezim mukama. K....vi od ,,pravne\'\' bh - etno teokratske nakaze u shizofrenicnim glavama i gacama ,,mocnika\'\' krivi su kako za smrt ukrajinke Elene Popikove - tako i za smrt drzave. Dzavo dođe po svoje - kolo (ne)srece se okrece. Prokleti grobari.
U oba slučaja bolest je otkrivena u poodmakloj fazi, te im se nije moglo pomoći, saznaje se takođe u ZJZ-u. (...)) Treća žrtva Side bila je Ukrajinka Elena Popik, koja je umrla u novembru 2004. godine. (...) Njen slučaj je - podsjetimo - izazvao veliku pažnju javnosti, ne samo u Mostaru, nego i u cijeloj BiH - zbog strahovanja da je - veliki broj osoba mogao doći u kontakt s njom. (...)