Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o Bože dragi kako monstruozno,jadna dječica ;(((
Sve sami eksperti za psihologiju na ovom Klixu. Konstatacije tipa "Vidi mu se na faci da je psihopata" su toliko utemeljene da ne treba ništa više istraživati...
Avdina NACIONALNI interes ne smije da pati
Bolesnici!!!!
draga dječica, krivi što su živi, što su uopće rođeni.. :(
pravoslavna posla
čupav ko kanister
breders, što mene?
Ne vjeruj ljudima bez obrva.
Lagano ga za yayca objesiti javno na trgu...
Eto šta biva kad su psihopatama i glupavim seljačkim mentolima dozvoljena verska sloboda. Zakonom treba regulisati da se psihotičnim ljudima i onim sa malim IQ ne propoveda vera od strane popova i ostalih verskih činovnika , i da se samo sa dopuštenjem i pismenom dozvolom od psihijatra može kupiti i čitati biblija i kur'an. Ima li šta gore nego kad psihotično biće i mentolčina seljačka dobije neverovatno samopouzdanje od religije i od svoga duhovnika?! , pa nema jer je to recept za ono najgore u ljudskom društvu i biću. Ali ne!! , popovi,hodže i fratri jedino vole tupave,poslušne,istrajne u veri(inat),psihotične,....jer ruku na srce niko normalan i niko sa IQ jačim od 80 neće religiju shvatati ozbiljno a kamoli slušati nekog seronju kako je širi okolo.
'' komšije su opisali roditelje kao vrlo religiozne ljude.. '' po ko zna koji put se dokazuje da je religija zlo..
ko je ne zna pravilno koristiti i shvatiti
Oj mamačka,eta užas !
ne brini ne dam te nikome
Joj ogledalceta simpaticnog =P Avdina sta nema smisla,moj Ruski jel haha =O
nisu jeli ribu i meso,pa sta su radili,pasli travu ?
vidi mu se na cehri da je neki psihopata sve mu izopaceno!!