Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika i ups situacije...
Svi znamo da je Mujo prvi kov'o konja na Mjesecu, 'ta će rusi i ameri
www.youtube.com/watch?v=Aj3z9-dcMxU
jes americka zastava viorila na mjesecu a puse naki vjetar ma ee tacno ko u new mexico-u ...
Jao najezde debilizma opet. A naravno svi izaberu onaj najofrcaniji i najidiotskiji argument sa zastavom koja ne može da vijori.
Još 1999. se mjesec udaljio na ogromnu razdaljinu od Zemlje, nakon serije atomskih eksplozija. Bit će da je tada došlo do brisanja snimaka, koji su tada već bili 30 godina stari. Sve sam gledao na TV još prije dosta godina, čak i prije te kobne, 1999. Ako se ne varam, dokumentarac su snimili Britanci, zvao se Space 1999. i išao je epizodno, u dvije sezone.
"boravljenju na lunarnim stijenama" Prilično sam siguran da je u izvornom tekstu pisalo "whereabouts of lunar rocks", a prevodilac je samo htio da pokaže svoju kreativnost.
misliš da pokaže svoju nepismenost :-)) ... naslov nula bodova ...totalno mu je viška riječ "prvi"
Ajmo tražiti zastavu po mjesecu :-)))
Zastava koja se vijori a nema vjetra je konsekvencija vibracija. Ako dotaknes zastavu je postavis te vibracije ce trajati puno duze nego na zemlji.
neka upale ladu i odu do mjeseca
Ja kao expert sto se tice znanosti i metodologije utvrdjivanja cinjenica i iste,pozivam takozvane naucnike da takozvani zakon gravitacije.. Sumnju bacam i na mnoga druga takozvana otkrica takozvanih naucnika,kao da je zemlja stara nekoliko milijardi godina,ja imam dokaze da je stara 3000 hiljade godina.. Sumnjiva mi je i takozvana teorija o takozvanoj evoluciji,hajte molim vas,svi znamo da je to samo teorija.. Jedna opasnost koja vreba nama razumnim i intelektualno obdarenim jesu ova zaprasivanja protiv ljudi,sto onaj avion bijele tragova po nebu ostavlja,odakle njemu dozvola za to ? Nemojmo mi samo nauka pa nauka,kakva nauka, Area 51,ja evo imam dokaze da se tamo nesto tajno desava,imam i videosnimke sa jutubeta i imam ove pictures kako se zovu,slike ove sa gugleta... I ko nas manipulise krugovima u zitu,pa svi znamo da to radi visa inteligencija iz svemira,a takozvani naucnici to negiraju,jer su u dosluhu sa ovim masonima.. (Teoreticari zavjera jednako budaletine)
Zadnje sonde koje su poslali Japan pa poslje Iran snimile su i dokazale da nikad niko nije krocio na mjesec,,,,,,
Naslov: "Rusija poziva da se istraži da li su Amerikanci uopće prvi sletjeli na Mjesec" Tekst: "Ne tvrdimo da oni nisu letjeli i napravili film o tome. Ali svi ti naučni ili kulturološki artefakti su nasljeđe čovječanstva, a njihov nestanak bez traga je naš zajednički gubitak. Istraga će otkriti šta se dogodilo" (nestanak artekfakta se očigledno misli na nestanak snimaka, i da će to biti istraživano, ne sumnjajući u slijetanje) E hajd sad nek neko skonta jel ovi kliksovci lažu, il ne umiju da čitaju, ili šta...
David Lynch Productions
ah lapsus na njega sam mislio a napisao David Lynch, dvije kultne filmske legende legende nemoj mi zamjeriti
naravno u pravu si
PRIKAŽI ODGOVORE (2)