Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veca misterije sto ih je otislo 9, a 10 ih se nije vratilo..
@rodja1997 hahahahahahahahaha xD xD
devet planinara na početku teksta a dole piše osam muškaraca i dvije žene ... Pa novinaru pročitaš li ti članak koji napišeš ili ne znaš sabirati??
Ovo je strasnije od same pomisli,sta im se moglo desiti.
Elon Musk on the far left??
Katyn massacre.
Safet Susic ima kaZete od istog dogadjaja
Gledao dokumentarac. Sve upucuje da ih je napao snijezni covjek, jeti ili saskvoch kako to bice nazivaju americki indijanci
sta li si to ti gledao hahaah
ma hajte molim vas...
sad ce srbi zapjevati: "nas i rusa 300 miliona" a srba samo 7
@KosacaVukcicAhmet Pa nema ni Rusa 300 miliona nego 144, i to se moralo slagati.Znaci ispravno je : "Nas i Rusa 150 miliona".
ponijeli su oni brlje iz srbije i ponapijali se,nakon toa su poceli budalesat sto je upravo jedna od posljedic srbijanske brlje,i to je ta misterija,extremna hladnoca je odradila ostalo!
Ko zna sta ima na tom napuštenom mjestu. Nije misterija da su se smrzli nego da su goli pronađeni.
Istraživanje pokazuje da preko 70% stanovnika Srbije želi da se iseli u Rusiju. Niko ne želi u Njemačku, Austriju, Švedsku i Norvešku. Kažu, to su sve NATO agresorske zemlje, a jedino je Rusija majka...
@Henry Chinaski I kolko ih se iselilo do sada, trojica ? Kolko Ruse boli ona stvar za Srbe.Kad se bude trebalo zamijeniti Kosovo za neku ruski uslugu, na primjer za priznanje Krima, ide lijepo noga u guzicu.
Dok se odavde ne javi Avdo Avdic ja nevjerujem nista...
Istragu vode Mulder i Scully.
Nakon što je izašao podatak da 1/3 Rusa ne može sebi priuštiti nove cipele, a 20% bi voljeli otići iz Rusije, moralo se naći nešto da se narodu malo skrene pažnja na drugu stranu.
Zadnje istraživanje kaze da 45% želi da zbrise.
@sezam.susam Nek tih 20% dodze kod nas a neka ovi nasi rusofili odu u Rusiju i mirna Bosna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veca su misterija nase koride npr. Cevljanovici mistery