Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajebali se, a uz to pobili ljude za nista...
Za prvu fazu 15 hiljada mezarova ili humki za Ruse, puno je to za kratak period. Niko majkama nece vratiti sinove, zenama muzeve i djeci očeve, a na kraju ce se lideri zaracenih strana rukovati. Da politicari ginu, rata nikad ne bi ni bilo
hahahahgaha kaze borbeni potencijal ukrajinskih snaga smanjen, a veceras najnovija vijest da je kod kijeva 10 000 rusa u okruzenju, a ruski vojnici danas poslijepodne ubili svog komadanta brigade zbog ogromnih gubitaka...sve na reditu vijesti, independent forbes itd itd
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Potrosili se, a ogranicen uspjeh.
Rusi oslobadjaju susjedne zemlje da puknes od smijeha.
Pa preracunali ste se, to je svakom bilo jasno vec drugi dan agresije. Vec sta vamje sa onim Sojgujom? Pricaju se razne price po carsiji o njemu.
Nemozemo vracamo se na donbas hahaha
Kad pocne rat drzava daje topove, bogati daju volove, sirotinja sinove..Kad zavrsi rat drzava uzima topove, bogati dobiju volove a sirotinja trazi grobove😔
Tolika tzv sila nista nije ostvarila, najjaci su oni koji nemaju izbora i koju su napadnuti, lahko je i vama i amerikancima bacati bombe sa velike udaljenosti, borba je kada krene vojnik na vojnika . Bosanske gazije to znaju najbolje, 💪
Vako i Milošević rece nekad...braco Srbi srecan vam mir.😂😂
Ruski pici.i i saveznici im, prekokarpatsko pleme " ruske pudlice" na aparatima.
Stara vaseljenska ortodoks.a taktika. Udri krkanski neselektivno. I...dobili po pič.i, a sankcije guse... Sto bi nas narod rek'o " Bjezte noge posra vas guz.ca".
sada ce osigurati granice donbasa i tu ce ostati podijeljena ukraina.
Zanimljivo čitati komentare sve sami vojni analitičari, stručnjaci.
Ne zahebaji😂
Nisam vojni strucnjak al razumijem se dosta u humor. Ova Ruska predstava u Ukrajini je najveca komedija jedne svjetske sile ikad. Zao mi je samo Ukrajinaca. A Ruskih vojnika od 18-23 godina? Ni jednog!
Trebali su Putin i Zelinski odabrati sebi po 10 ruskih i ukrainskih gorila, dogovoriti mjesto za rokanje i ko pobijedi neka uzme to za sta su se rokali. Politicari ne salje svoje dijete u rat mamicu vam.
Šta kažeš Rusija ostvarila ciljeve hahahah ne možete dalje pa onda ajde dobro je i ovi što smo izeli hahahhah izači cete vi iz Ukrajine podvijena repa.
Znaci izgubili
sad kad ljudi vide, koliko su rusi tanki vojnici. ostat ce od rusije moskovski pasaluk.
Kakvi lažovi.....prosuli ste se ko buranija i sada lažima se vadite. Pokazali ste samo koliko ste nesposobni.