Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U psihoanalizi ovo se se omaške u govoru . Iz nesvjesnog provali istina i pojavi se kao govorna olovka. Kod nad se to prevodi što pijan govori trijezan misli.ovo nije puki lapsus .kolaboracija je njeno psihičko stanje.
Olovka = omaska
Ma da hoće više baciti tu bombu.. Najviše bi volio Ameriku da sravni previše se kurce
Amerka: gdje ćete ih izvest? Rusija: pa na Ukrajni!
Srbi samo cekaju prvi belaj od Rusa da krenu u razdruzivanje od BIH i da vojska Srbije izadje na granice RSa a baiiiijske gnjide ih po klixu podrzavaju misleci da su neki antikapitalisti, demokrate, liberali, Kuba fazoni i tako to. Fukara bijedna, nepismena, tupava.
ALI OVE GODINE CE BITI JAKO OSKUDNE VJEZBE JER JE PUTIN DOBRO ISPRAZNIO RESORE RUSIJE, TAJ COVJEK UNISTI SVOJU DRZAVU
Nemojte da vam koja padne na stambenu zgradu.
Neka ih preko Japana bacaju kao i Sjeverna Koreja.
Jel ovo znaci opet po brasno?
Rutinski rutave noge Miorada Dodika