Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga zanima realna situacija: Douglas Abbott Macgregor (born January 4, 1953) is a retired U.S. Army colonel and government official...poslušajte malo sta realan i nekorumpiran čovjek kaze, a ne ovi ublehasi sto rade za globalisticku propagandu. Isti oni koji su nas maltretirali sa COVID-om i vakcinama pa sad sve laz ispade.
navodno? To nije vijest, to je gatanje i dezinformacija
Bla bla, jedva 30 komentara, možda da počnete pisati pravo stanje i izvještavati kao profesionalni nepristrani novinari, dobijete veći broj klikova. Ovako ste spali sa 200+ komentara na jedva 30 na temu Ukrajine.
Sve vojske svijeta imaju ovisnike, i u BiH ratu nije bilo brigade da nije imala biljni vod...
koga će drugog normalnog poslati, more samo narkomane, zatvorenike... kome je do ratovanja pored mobilnog, interneta...
realno premalo je srba otislo da gine za ruse. ta cifra se mora povecati. kakav je to patriotizam gdje ste sada srbi sta ste se usutili, necete sa narkomanima da ratujete?
Ovo me podsjeti na film Lepa sela lepo gore...narkoman na ratnoj terapiji...inače dobar film.
1. Mućke 2. Dva i po muškarca 3. Rusija - behind the lines
Čistka stanovništva
Salje krimose i narkose a popovi blagoslove!Tipicni pagani i fasisti