Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
And have a nice dream!!!
Now is exactly the same who\'s gonna be a new president of america because they did what they did, now everybody are aware what are they purpose, and that what they want is just american dream they gonna fell a sleep in theirs own dream sleep well guys
kako mi je glupo kad neko napise rusko-cetnicki shvatate li kolko to nema smisla?
Ovi petokolonasi i Rusko cetnicki ljubimci ocito vam smeta sto amerika i demokratski civilizirni svijet zele kontrolisati krepanu Rusiju koja je sve agresivnija kako su je najeli i spasili upravo Amerika i mocne zemlje zapada i svijeta.Amerika je stala uvijek na stranu pravde i istine jaka Rusija nam ne treba jer ce Smrdija da se opet povampiri a i sa njom domaci GENOCIDASI.
Pojedini ovdje stvarno nemaju dvije ciste u glavi, lahko se praviti neka faca pa iza tudji ledja psovati, na kraju krajeva, niko vam nije dobar, svi nevaljaju, od oni koji pricaju isti vas jezik, pa oni koji imaju drugu boju koze, pa na kraju oni koji su vam komsije, imajte malo tolerancije, prvo prema vama samim, pa onda prema drugim, kako ste lijepi kad vas neko vidi vani, pa kad obarate oci u susretu stranca, jer tada niste face, vec ste vi STRANCI netolerantni, ne normalni!! I Hitler je htjeo cistu naciju, pricate za druge a vi prvi to praktikujete... Musliman sam pa i dodije takvo rezonovanje, takvo papansko ponasanje!!!
majmunica 100%, ustvari siguran sam da bi i majmun u odjelu izgledao vise nalik covjeku nego sto ona izgleda. Dajte joj bananu da prestane srat
O CEMU KURVA ZBORI, NEGO O POSTENJU.
trebas bit tezi papak i licemjer pa ovako se izvalit.