Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, na ovome projektu, i na ovakvom ulaganju !!! A kada Rusija i Kina, budu imale svemirske stanice, na drugim planetama, naši političari će tek tada, završiti onih obečanih deset kilometara puta.
Kad mi budemo slali prvu raketu, doći će hrpa nana da iza rakete posipaju vodu...
a pola Rusije gladuje ...
E jbo nas dan sve redom ovakve mahnite,pa zapad smo bili dan te jbo dragi.Ja ne znam,nisam to vrijeme ni zivio niti upamtio ali vama starijima nikada oprostiti necu sto ste se prodali za saku para,sjeme vam se zatrlo.Ali bit ce sud na kraju,pa cete patiti za sav svoj lopovluk i ne brigu za vlastiti narod.Jbm vam familiju.(Odnosi se na sve politicare svih naroda i svih bivsih republika)Lijep pozdrav.
to braco,a nece vama ono ameri folove prosipat
Ja bih volio najviše, da nismo prodali Amerikancima, naš svemirski program.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EfJiNPZ38kY Potocnik je bio mozak a tito je bio dobar biznismen i dan danas mi imamo mozgove ali nemamo biznismena koji ce nas voditi....
srb.oslavija a?p.rljavi mu.srice
Malo je poznato, da je Jugoslavija, prva počela razvijati svemirski program, te da nije bilo nas Jugoslavena, ni Rusi a ni Amerikanci, ne bi nikad vidjeli svemira !!!
grijeh je veliki ici na mijesec i na zvijezde bolje ostat ovdije i zivit u blago stanju