Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je projekat, kakav Pelješki most:)
jbt,jest expeditivan ovaj putin
ti sigurno jos citas biltene iz 80-tih,90tih............penzije na krimu se uskladjuju sa ruskim........i ako ne znas povecavaju se 50%........jer su toliko vece u rusiji,nego u ukrajini
Lik5 Da li znas koliko ljudi zivi ispod granice siromastva u Americi? Da li koliko zvanicno ima nepismenih u USA? Mnogo bratac gledas filmove. Rusi imaju skoro pa duplo vecu prosecnu platu nego sto je u BiH, preko 650€, a kada je Putin dosao na vlast 2000. godine bile je 200 nemackih maraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Iik5 dobio si 4 like od mene
Svaka čast Putinu!
Ovaj putin ko bakir sve gazi....
njemacke naj tiraznije novine na udarnoj stranici napisase KRALJ PUTIN sa slikom OVO JE NAJ MOCNIJI COVJEK SVIJETA hahahahahahahaha
...sitnica 4-5% gazpromovog godišnjeg profita...
ima se , more se
To su oni vidjeli od hrvata!
pa kuda ce im brodovi ploviti?!
.......okolo..........
rusi imaju ono sto ti nikad neces imati...............istoriju,m*da i ponos
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ni u đep ni iz đepa
...možda džep....
mozda
putin je brutalno postidio i izdominiro zapad i nato....predlazem i jedan tunel do republike srpske :)
Eb.li vas vise rat i da narod ispasta zbog budala,uzmite sve vise.. Zivot kratko traje,veseliti se sto smo zivi,uzivati u ovim danima De najedite se ako mozete pojesti taj ebeni Krim.!
Ivo Sanader likes this. Damir Hadžić reported this as offensive.
Čim završe krimski most, počinje gradnja mosta Krim-Laktaši u dužini od 1000 km
lik ako ne razumiješ sarkazam ja ti tu ne mogu pomoći