Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinci herojski bježe a Rusi ih panično gone!! Zapadna propanganda 😂😂
Бескрајни рат се наставља, Словенска браћа се убијају без милости - амерички план се, за сада, успјешно одвија. На жалост.
Hej moj Milane, ispade da su samo Rusi i Srbi Slaveni. Ima tu i Poljaka, Slovaka, Čeha, Slovenaca, Hrvata, Bošnjaka, Ukrajinaca, Crnogoraca i Luzickih Srba koji imaju jasno misljenje o Rusiji. Neki su to misljenje stekli iskustvom, drugi su čitali i naučili.
Bošnjaci, Hrvati, Crnogorci i djelimično Srbi su više Iliri nego Slaveni. Pogledaj sebe pa pogledaj rusa ili poljaka i zaključi koliko sličiš. Ne bi rekao da smo braća
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Зеленском су родитељи у вили у Израелу, а дјеца у најскупљој вили у Лондону, а није знао украјински док није постао председник. Он је марионета олигарха Колмољског и оба су јеврејске вере. Тим људима је битан само новац, и могу бити националисти било које нације.
Jedna poruka ovim zestokim filoruskim qwerty borcima: nemojte se zacuditi kad vas vrate sa granice tog po vama trulog i diktatorskog zapada a u koji, molite boga, da dodjete i zivite.
Vratice se mozda ali kao turisti 😆 Rusi se nece zaustaviti dok ne odsjeku pristup crnom moru kompletno, sto znaci Odesa i Izmail (gdje dobijaju pristup Dunavu), a takodje i da se spoje sa Ruskom odvojenom regijom u Moldaviji (Transnistria).
Neće Rusi stati dok ne osvoje celu Europu.
Brainwashed motherfuckers
A najdrazi su mi oni sto imaju na profile slike onih vakcine maska rainbow flag i ukraine 🇺🇦
Hocete koliko suta cete se vratiti,al malo sutra.Ej moj glumac dok ti glumis ode Ukrajina kao jaje sa groba.
Let's go Brandon
Malo po malo istina nadolazi isto kao onaj kovid kad je bio
Slava Rusiji
Uraaaa uraaa.
Slomila im se fronta. Umjesto sto su branili Sjeverodonjeck, bolje je bilo da su se odmah povukli na Lisičansk i branili njega. Na uzvišenju je i ima rijeka između njega i Sjeverodonjecka
To je najveća glupost. Još gurnuili onu legiju stranaca i dodatne jedinice u već izgubljen grad. Na kraju čak i sami Ukrajinci srušli most kojim bi se mogli povući. Onda plivaj, čamac... za nazad.
Mislite ratni zločinci, agresori, silovatelji... upali u još jedno mjesto. banditi obični
A ovaj glupi Kadirov je oličenje licemjerja...