Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj švabo imao 12 godima kad je ubio Staljinovog sina ....... pa ko ovo može povjerovati osim pijanih Rusa
Ti nisi čuo za Hitler jugend očito. Ikre=uči, prva riječ u Kuranu.
Testirao kinder jaje na njemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
jadan covjek,a i ovi rusi su pizde pa mogli su ga pustit vec 1990 a ne ispostovat staljinove lude zelje.kakav on i ubica.pa staljin sizofrenik je svoje ruse ubijao iz cista mira.
on je počinio 10 puta veći genocid nad Rusima nego Hitler nad jevrejima. a oni idalje njega slave kao boga.
личе, ...швабе су побили 12 милиона руских цивила...8 милиона руских војника је страдало...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
la coste..mozda si ovdje nov,pa da ti kazem.... ovaj lik..grad na drini ti je jedna ...dezurna budala..vidis da covjek nezna jel dosao il je posao..on jadan nezna ni u kojoj drzavi zivi..pusti budalu..vidis da ga ljudi cijede i sprdaju se sanjim da vide kolko je nenormalan.....stace covjek pun frustracija..pa se ovdje ispucava..pusti ga..nek oceifi...
isti radovan za jedno 20 godina
Procackao sam google i ova vijest je LAZNA. Predlazem klixu da je uklone da se ne sramote. Vijest potice sa ovog sajta http://worldnewsdailyreport.com/ Pogledajte kakve su ostale "vijesti" pa sami zakljucite zasto je ovo budalastina.
ajde pravac Izrael dovrsi zapoceto.
Mladost pred njim!
ako su oci ogledalo duse...plave oci od ovog svabe govore da nije mogao biti pokvaren i los covjek
Lažna vijest preuzeta sa satiricnog sajta.
Ovaj treba odmah u Hag.
sa 12 godina pa do kraja svog života u zatvoru, u njegovim očima se osjeti patnja koju je on preživo kod ruske stoke. cigani ruski majku im, poštuju staljina ko da im je bog.
nije se kretao po logoru, nego je bio na ratišu na istoku kod staljingrada gdje je ubio sina od staljina nakon što je zapamti ovo staljin odbio razmijeniti svog vlastitog sina za njemačkog generala u ruskom zatočeništvu, eto toliko o tome. sve u svemu tužno kako nekome propadne život u potpunosti jer te netko regrutuje u svoje redove bez tvoje volje i bez uopće razumjevanja situacije.
Administracija ga zaturila, pa sad' skontali.
znam samo da se u ocima ovog covjeka vidi OGROMNA tuga, sta je sve on prozivio to samo Bog zna.
"čin dobre volje" bi bio da su ga pogubili dosad, smradovi
E moji Bosanci :-)))) Ko bi drugi povjerovao u ovu vijest?
Pa ovaj klix je neviđeno smeće. Potpiši se levatu, napiši izvor i napiši da je šuplja.
Haj ti njemu nadoknadi tolike godine života...