Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi rekao da će Hamas odlučiti ishod rata u Ukrajini i ishod izbora u USA.
Zelenski je tu bio zelen jer nije razmišljao da će se vojna pomoć namijenjena Ukrajini preusmjeriti cionistima. Ugrizao se za jezik pa sada šuti.
Ko bi rekao da jedna Švedska dozvoljava raspirivanje vjerske mržnje, i još uz prisustvo njihove policije se vrši javno spaljivanje Kurana Časnog. Jel to normalno vama? I mi smatramo da nam je mjesto u takvoj Europi. A oni podržavaju i naoružavaju Ukrajinu. Pa kako mi Bošnjaci onda možemo biti na njihovoj strani. Pitam za prijatelja
BiH je 1995 imala manje stanovnika od Kijeva a na sve tri strane je bilo preko 250 hiljada vojnika. Kopali se tuneli rukama, lopatama probijali putevi, ručno se proizvodila municija i oružje. Oni se nakon 800 dana rata sjetili da nemaju iskopane rovove oko milionskog grada (Harkiv) i sad sa prstom u ustima čekaju rusku ofanzivu sa sjevera. Tako se sigurno neće odbraniti.
Oslabi odbrana kada ti pogine pola miliona vojnika
Razlog što Rusija odavno nije pobjedila je to što njome vlada teški izdajnički i lopovski šljam na čelu s Putinom, i to je stav ruskih nacionalista. Otsustvo najosnovnijih ratnih dejstava, a to su udari po vojnom i političkom rukovodstvu, sredstvima propagande, mostovima, tunelima, snabdjevanju itd. znači da su namjerno dogovorili klanicu Slovena. I u UK i RF dominiraju hazarski (jevrejski) milijarderi.
Nikad ne potcjenjuj Rusiju , Real i SDA .
Treba to tjerati do Berlina...
tako ce i biti ako se jEvropa ne opameti
Prodali ih ameri kao i sve ostale...
Iz njima znanog interesa, Republikanci u USA su odgodili pomoć Ukrajini. No, uvijek je materijalni interes u pitanju. Ukrajinci, najviše se uzdajte use i u svoje kljuse. Vaša volja je najvažnija.
Masa je mama sto kaze onaj u filmu "Sedam i po". Putler nazalost ima i lovu za ove igrice a i dovoljno ljudskog mesa kojeg ne zali trositi da ostvari svoje vlazne imperijalisticke snove.
Mijesas obranu od imperijalista i imperijalisticke snove. Ti snovi pripadaju Washingtonu, ne Rusima. Nisu napali nikoga osim budala koje su htjele dovesti NATO rakete njima na granicu. Gruzija davno naucila. Ukrajina uci, samo su pono veci glupani pa im treba puno vise vremena i puno vise uzaludno izginulih.
Na zalost ovaj rat ce trajati jos dugo...
Najbesmisleniji rat ako se za rat to moze reci.
Žali Bože nedužnih samo, a takvi najviše izginy
samo udrite cifute
Nego, idem ja do štaba, ako bude kakvih promjena zovite me.. No man's land
nemožete rusima ništa